About the house
Villa Mutluhan 2, Kalkan Üzümlü mevkiinde konumlanan havuzu tam korunaklı modern villamızdır. 4 kişi kapasiteli villamız çekirdek aileiler ve balayı çiftleri için oldukça idealdir. Doğa içerisinde konumlanan villamızda aileniz ile keyifli zamanlar geçirebilecek ve tatilinizin hiç bitmemesini isteyeceksiniz. Size özel havuzu ve jakuzisi sayesinde tüm yılın vermiş olduğu yorgunluğunuzu üzerinizden atabilme fırsatını villamızda bulabileceksiniz.
Kalkan Üzümlü mevkiinde yer alan villamız, denizden yukarıda bir mesafede yer almaktadır. Üzümlü bölgesinin en önemli özelliklerinden birisi de yazın sıcak akşamları da Kalkan merkeze göre daha serin olmasıdır. Üzümlü bölgesinin yüksek konumda bulunmasıyla temiz havanın ve eşsiz doğa manzarasının tadını çıkarabilecek, kuşların cıvıltısını ve doğanın o eşsiz sesini dinleyebilme fırsatı bulabileceksiniz. Şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzak harika bir tatil sizleri bekliyor.
En yakın plaj Kalkan halk plajıdır.
Önemli Not: Villamızın hasar depozitosu çıkıştan bir gün sonra iade yapılacaktır.
Not: Villamızın havuzu tuzlu havuz sistemidir.
Ayrıca aynı ev sahibine Villa Mutluhan 1 ile yan yana ko numlanmaktadır. Müsaitliği bulunduğu takdirde aynı anda kiralama imkanı bulunmaktadır.
Genel not: Doğa içerisinde konuma sahip olan villalarımızın tamamı böcek ve haşereler için düzenli olarak temizlenmekte ve ilaçlanmaktadır. Doğa içerisinde konuma sahip olan evlerimizde, merkezde yer alan villalara nazaran böcek vb. çıkma ihtimali daha yüksektir. Bu not, bu evle ilgili değil doğa içerisinde konuma sahip olan tüm evlerin bilgilerinde yazılmaktadır.
Yaz ayları dışında yörelerde yeni villa inşaatları olabilmektedir. Bu sebepten etrafta gürültü olması muhtemeldir. Bu not, bu eve özgü değildir, kışın faal olan tüm evlerde bulunmaktadır.
Highlighted features
Fully sheltered pool
Jacuzzi in the bedroom
Children's pool
Outdoor heated pool for a fee
Saline pool system
Partial sea view
Jacuzzi in the pool
Quiet location
Room and bathroom information
Living Room
Ground Floor
- Klima
- TV
- Kitchen
1. Bedroom with Bathroom
1st Floor
- Double Bed
- WC-Shower
- Klima
2. Bedroom with Bathroom
1st Floor
- 2 Single Bed
- WC-Shower
- Klima
Activity Room
Ground Floor
- Sauna
- Hamam
Other
Ground Floor
- WC
Home amenities
Barbecue / Grill
Refrigerator
High chair
Iron
Hamam
Dishwasher
Sauna
Oven
Availability
| S | M | T | W | T | F | S |
|---|---|---|---|---|---|---|
31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 |
| S | M | T | W | T | F | S |
|---|---|---|---|---|---|---|
28 | 29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
Additional information
House rules
- Check-in time: 16:00 - Check-out time:10:00
- Boyfriend accommodation at home is not approved.
- No parties or large gatherings are allowed at home.
- No pets allowed at home.
- Smoking is not allowed at home.
- Overcapacity at home is not approved.
- The cost of water is included in the price.
- The cost of electricity is included in the price.
- The short stay fee is added when the stay duration is shorter than the period that includes cleaning.
- Ücretli ısıtmalı dış havuz, Heated outdoor pool is not included in the price. It is charged at 2.500 ₺ per day. Notification must be given to the owner 3 days in advance for heating to be used.
- 3.000 ₺ The damage deposit fee you will pay upon check-in is not included in the price.
- Cancellation and refund policy

Ministry of Culture and Tourism
Document Number: 07-11972

































