Villa Babadağ Esintisi (6029)
Günlere göre fiyat listesi
En kısa kiralama süreleri
Bayram tatillerinde genellikle en kısa konaklama süresi 7 gecedir.
Villa Babadağ Esintisi - Fethiye / Faralya - Kirme
Villa Babadağ Esintisi, Fethiye'nin Faralya-Kirme mevkiinde bulunan havuzu oldukça korunaklı villamızdır. Deniz manzaralı villamız, bozulmamış doğası, tertemiz havası ile ön plana çıkmaktadır. Unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamak isteyen misafirler için ideal bir seçenek oluşturmaktadır.Villamız maksimum 4 kişi konaklama kapasitesine sahiptir. Toplamda 2 yatak odası ve salon mutfak bulunmaktadır. Birinci yatak odasında çift kişilik yatak, TV, klima, ebeveyn banyosu ve jakuzi bulunmaktadır. İkinci yatak odasında 2 adet tek kişilik yatak ve klima mevcuttur. Ortak alanda, şık bir salon-mutfak, , televizyon, WC + duş ve klima mevcuttur.
Bahçede köşk, salıncak ve şezlong bulunmaktadır. Bu alan güneşlenmek ve doğa manzarasını izlemek için idealdir. Huzurlu ve size özel bir tatil için Villa Babadağ Esintisi'ni öneriyoruz.
Not 1: Villamızın dolmuşa mesafesi 50 m dir. Fakat haftanın belirli günlerinde belirli saatlerde geçmektedir. Bu sebeple araç kesinlikle gereklidir.
Not 2: Minimum konaklama sürelerinin altındaki tüm rezervasyonlarda ek 600,-TL temizlik ücreti talep edilmektedir.
Not 3: Faralya mevkii merkeze uzak olduğundan araçla gelinmesini tavsiye ettiğimiz bir bölgedir. Fethiye garından saatte 1 dolmuş bulunmaktadır. Bölgedeki küçük marketlerde özellikle yan sezonda günlük ihtiyaçlarınız için dahi hizmet sunulamaması gibi durumlar olabilmektedir.
Not 4: Faralya mevkiine giden yol dar ve virajlıdır. Bu bölgede bulunan bazı villaların yolları stabilize toprak yoldur.
Not 5: Villamızın birinci yatak odası içerisinde sauna bulunmaktadır. Ancak sauna aktif değildir.
Villamızın yakınında; Kirme bölgesinde Villa Targaryen , Villa Alesse , Villa Valya Evi ve Villa Vaveyla , Villa Makmara 1 , Villa Makmara 2 , Villa Parpalı , Villa Paloma 1 , Villa Paloma 2 ve Villa Jovia Villa Terra Liva ve Villa Terra Mila yer almaktadır. Takvimlerinde müsaitlik olduğu takdirde villaları aynı anda kiralama imkanınız bulunmaktadır.
Genel not : Doğa içerisinde konuma sahip olan villalarımızın tamamı böcek ve haşereler için düzenli olarak temizlenmekte ve ilaçlanmaktadır. Doğa içerisinde konuma sahip olan evlerimizde, merkezde yer alan villalara nazaran böcek vb. çıkma ihtimali daha yüksektir. Bu not, bu evle ilgili değil doğa içerisinde konuma sahip olan tüm evlerin bilgilerinde yazılmaktadır.
Yaz ayları dışında yörelerde yeni villa inşaatları olabilmektedir. Bu sebepten etrafta gürültü olması muhtemeldir. Bu not, bu eve özgü değildir, kışın faal olan tüm evlerde bulunmaktadır.
Oda ve banyo bilgileri
Evin tanıtım videosu

Evin fotoğrafları
Gördüğünüz fotoğraflar bu evimizin birebir kendisine ait fotoğraflarıdır.Evin haritada konumu
Öne çıkan özellikler
Fiyata dahil olan hizmetler
Fiyata dahil olmayan hizmetler
Evin genel bilgileri
Evin beyaz eşya ve donanım bilgileri
Havuz bilgileri
Eve giriş - çıkış saatleri
Müşteri yorumları - 9.86 (7 yorum)
Manzara ve günbatımına doyduğumuz güzel bir deneyimdi. İzole ve gürültüden uzak bir yer isteyenler için fazlasıyla uygun.
Villa sahibi ilgiliydi kelebekler vadisini görebilirsiniz villaya giderken konumu güzeldi
Çok güzel bir balayı tatili yaptık eşimle birlikte çok memnun kaldım konum olarak araç olması gerekiyor ihtiyaç halinde yakında bakkal mevcut araçlada 20 dk da fethiye merkeze ulaşım kolay ev zaten mükemmel her imkan var sadece yiyecek içecek getirmeniz yeterli havuz korunaklı dışarıdan görünmesi mümkün değil gezilecek çok yeri var tavsiye ederim.
Evimiz çok temiz ve güzeldi.dag manzarasına ve evin ahsap dekorasyonuna bayıldık.etraf da sessiz sakindi.fathiye bolgesinde yapilcak alternatis cok sey var hem huzurlu hem dolu hem hem de keyifli tatil geçirdik.
Ev gayet temiz ve gerekli olan herşey mevcut. Didem hanım ve ailesi çok ilgili ve her konuda yardımcı oluyorlar. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
Mükemmel
Şehirden uzak, kafa dinlemek istediğimiz bir tatil tercih etmiştik. İyi ki etmişiz. Arabayla gittiğimiz için çevreyi de gezme imkanı bulduk. Arabasız çok zor olurdu. Ev tertemizdi, eşyalar tertemizdi, çok konforluydu. Biz eve bayıldık...