Villa Ekin 3 Ev (2155)
Günlere göre fiyat listesi
En kısa kiralama süreleri
Bayram tatillerinde genellikle en kısa konaklama süresi 7 gecedir.
Villa Ekin 3 Ev - Fethiye / Çalış
Villa Ekin 2 ev ve Villa Ekin 3 ev ismini verdiğimiz evlerimiz aslında aynı tesiste farklı kapasitelere göre fiyatlandırılmış evlerimizi simgeler. Geniş bir yüzme havuzunun etrafına 3 tane birbirinin aynı mimarisine sahip evin çevrelemesi ile oluşan evlerimizden 3 evi kiraladığınızda 18 kişiye kadar konaklama imkanına sahip oluyorsunuz. Bu durumda 3 ev de kullanıma açılmaktadır ve yüzme havuzunu kiraladığınız süre boyunca sadece siz kullanıyor olacaksınız.Son derece zevkli bir şekilde dekore edilen evlerin sadece mobilyalarında renk farklılıkları bulunmaktadır. Kapasitenize göre sadece 2 evi kullanıma açıp 12 kişiye kadar konaklayabilirsiniz. Bu şekilde konaklamayla ilgili yukarıda yer alan linki kullanabilirsiniz.
Not: Minimum kiralama süresinin altındaki tüm konaklamalarda 1600,-TL ek temizlik ücreti talep edilmektedir.
Genel not : Doğa içerisinde konuma sahip olan villalarımızın tamamı böcek ve haşereler için düzenli olarak temizlenmekte ve ilaçlanmaktadır. Doğa içerisinde konuma sahip olan evlerimizde, merkezde yer alan villalara nazaran böcek vb. çıkma ihtimali daha yüksektir. Bu not, bu evle ilgili değil doğa içerisinde konuma sahip olan tüm evlerin bilgilerinde yazılmaktadır.
Yaz ayları dışında yörelerde yeni villa inşaatları olabilmektedir. Bu sebepten etrafta gürültü olması muhtemeldir. Bu not, bu eve özgü değildir, kışın faal olan tüm evlerde bulunmaktadır.
Oda ve banyo bilgileri
Evin tanıtım videosu

Evin fotoğrafları
Gördüğünüz fotoğraflar bu evimizin birebir kendisine ait fotoğraflarıdır.Evin haritada konumu
Öne çıkan özellikler
Fiyata dahil olan hizmetler
Fiyata dahil olmayan hizmetler
Evin genel bilgileri
Evin beyaz eşya ve donanım bilgileri
Havuz bilgileri
Eve giriş - çıkış saatleri
Müşteri yorumları - 9.79 (19 yorum)
18 kişi kaldık. Ev sahibi Ebru Hn ve Seçkin Bey son derece ilgililer. Havuz yeterli, ev konforu oldukça iyi. Eksik birşey gözümüze çarpmadı. Evlerin çevre ile aytismasi çok iyi. kimse ile temas kurmanız gerekmiyor. Ben ailemle gittim, yine giderim. çok teşekkürler
18 kişilik kalabalık bir arkadaş grubuyla geldik. Bizim için oldukça keyifli bir tatil oldu. Ev fotoğraflarda gözüktüğünden daha güzel. Havuz biraz küçük ama 3 evi kiraladığımızda sadece bize ait olduğundan fazlaca yeterli oldu. Ev tertemiz teslim ediliyor. Ev sahibi oldukça kibar ve ilgili. Tekrar gelmeyi planlıyoruz.
Ebru hanıma değerli misafirperverliği adına çok teşekkür ederiz. Çok memnun kaldık 18 kişi gitmemize rağmen. Tekrar görüşeceğiz inşallah. Eksik olarak gördüğümüz tek şey oyun grubu. Masa tenisi gibi buyuklerinde farklı zaman gecirebilecegi şeyler yok. Bence oda olsa turkiyede nadir villalardan biri olur. ????????
Çok güzel ortam. Havuzu geniş ve çok güzel. Villalar temiz ve iyi dizayn edilmiş. Biz çok sevdik,mutlu olduk. Villa sahiplerine de teşekkür ederiz ilgilenirden dolayı. Geniş aileler için tavsiye ederim.
Selamlar; 2021 yılının tüm olumsuzluklarına rağmen çok güzel bir tatil geçirdik. Kiraladığımız evin konumu,sitenizdeki tanıtımından çok daha güzel olması, temizliği, özellikle ev sahibi Ebru Hanım'ın güler yüzü anlayışı iyi bir tatil geçirmemizin en önemli sebeplerindendir. Teşekkürler.
16 kişi olarak tatilimizden memnun kaldık. Evde olmadı gereken her şey mevcuttu. evler çok temiz ve bakımlıydı resimlerde görünenden daha iyiydi :)Her sabah havuz temizliği ve bakımı yapıldı. Evin konumu markete uzkalıkları 1.5 km etrafı sessiz korunaklı güzel bir villa Ev Sahibi Ebru Hanıma çok teşekkür ederiz
Ev ve havuz temizliği bizzat ev sahipleri tarafından takip ediliyor. Hijyen konusunda çok gerçekten titiz davranıyorlar. Çok eğlenceli ve güzel bir tatil geçirdik. Her şey için teşekkürler.
Geniş aileler için tavsiye edebileceğim bir tesis rahat huzurlu ve güvenli bir tatil geçirdik ev sahipleri seçkin By ve eşi Ebru hanım ilgi ve alakaları için de ayrı teşekkür ediyoruz.
18 kişilik kalabalık aile olarak tatilimizden çok memnun kaldık. Evde olması gereken her şey mevcuttu. Hiç bir şeyin eksiğini hissetmedik. Ayrıca evler çok temiz ve bakımlıydı. Her sabah havuz temizliği ve bakımı yapıldı. Evin konumu itibariyle hem merkeze çok yakın hem de sessiz sakin, huzurlu bir yerde bulunuyor. Ev sahibi Seçkin Bey'le her şey olması gerektiği gibi mükemmel olduğundan çok fazla iletişim kurmadık, fakat her an iletişim kurabileceğiniz, sorunlarınızı rahatlıkla çözebileceğiniz, çok ilgili bir kişi. Kendisine bu güzel tatil için çok teşekkür ederim.
Öncelikle henüz tatil başlamadan tanıştığımız ev sahipleri her sorumuza sabırla cevap vererek tatilimizin çok iyi geçeceğini hissettirdiler. Daha sonra villada eksikliğini farkettiğimiz ufak tefek şeyleri bile hemen temin ederek bize ulaştırdılar. Her aşamada kendilerini geliştirebilmek, eksiklerini tamamlayabilmek için bizimle iletişimdeydiler. Her şey çok güzel ve unutulmazdı sayelerinde, tekrar görüşmek dileğiyle... teşekkürler Ebru hanım, Seçkin bey teşekkürler Villa Sepeti :)
Ev sahipleri çok ilgililer. 5 aile idik ve oldukça rahat ve korunaklı villalardan memnun kaldık.
Cok cok memnun ayrildik, villalar, havuz cok temizdi, Ev sahibi Ebru hanim ve esi cok ilgililerdi ! Villalarda hersey dusunulmus, sadece kiyafetlerinizi ve mayonuzu alip evnizden tatilinizin keyfini cikarabilirsiniz. Marketler, restoranlar ve diger dukkanlar yakin bi mesafede. Kesinlikle tekrar konaklamayi dusunuyoruz. Cok memnun kaldik!! Tesekkurler!!
Genel olarak tatil iyi geçti. Ev sahiplerimiz 24 saat ulaşılabilir, problem olduğunda yardımcı oluyorlar. Havuz ve ev temizdi, havuz kontrolü, genel temizliği hergün yapılıyor, her odada klima var. Villaların kalitesi lüks değil ama yeterli. Tatil sırasında maalesef villaların birisinde tesisat sebebiyle sıkıntı yaşadık, 3 gün eve tamirci vb geldi ve doğal olarak tatil keyfimiz bozuldu. Geçici bir konuydu ve ev sahiplerinin gerekli girişimleri sonucu halledildi. Benim burada asıl değineceğim nokta, üstte bahsettiğim problem sebebiyle ev sahiplerimiz bir jest yapabilirlerdi, örneğin 1 günlük ücreti almıyoruz diyebilirlerdi yada en basitinden bir baklava alıp, sizi rahatsız ettik, bu hediyemizi kabul edin diyebilirlerdi ama bu inceliği göremediğim için üzgünüm.
Bizim gibi kalabalık aileler için en ideal yer. Villalarin durumu lokasyonu ic dizaynlari peyzajı temizliği gerçekten çok iyi. Hergun havuz temizliği yapılıyor. Ev sahipleri cok ilgili. Kendimizi evimizde hissettirdikleri icin çok teşekkürler. Muhteşem bir tatil geçirdik.Hersey için çok teşekkürler.
Bu sene gerçekten Harika bir tatil geçirdim villamız harika geniş aileler için inanılmaz bir yer geniş aileler bu benzer bir yer bulamaz villa sahipleri bize çok yakın davrandılar eksiğimiz yok tu herşey için teşekkürler ederim villa sepetine ve sahibine
Herşey çok güzel. Villalar tam düzenli ve çok temiz. Rahat. Yine bu villaları kiralamayı düşünüyoruz.
Ev resimlerden daha iyi ve temizdi. Havuzda öyle. Ev sahipleri yardimsever ve iyi insanlardi. Havuz her gun temizlendi ve hijyen kontrolu yapildi. Fethiyede her noktaya yakin bir konumda. Memnun kaldik ve öneririz.
1 haftalık kalabalık bir grup halinde yaptığımız tatilimizden oldukça memnun kaldık. Konakladığımız ev fotoğraflardan çok daha güzeldi. Ev gayet temizdi , havuz ve bahçenin temizliği hergün yapılıyordu. Ev sahibimiz Ebru hanıma misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz.
Kalabalık bir aile olarak 10 gün Harika bir tatil geçirdik evler çok büyük ve konforlu havuz tam ideal boyutlarda ev sahipleri çok yardımcı Fethiye’nin güzel havasında bu güzel 3 villayı özellikle kalabalık ailelere tavsiye ederim konum olarakta çok iyi konumda evde aradığınız herşey var resimlerde ve bilgilerde olduğunun aynısı teşekkürler villa Sepeti teşekkürler Ebru hanım seçkin bey