Villa Eserante 2 (6594)
Günlere göre fiyat listesi
En kısa konaklama süreleri
Villa Eserante 2 - Marmaris / Söğüt
Villa Eserante 2, Marmaris Söğüt'te yetişkin havuzu bulunan özel villamızdır. Villamızın yatak odaları ve havuz katından deniz manzarası bulunmaktadır.Marmaris, doğal güzellikleri, uzun sahil şeridi, çam ormanlarıyla kaplı tepelerinden muhteşem manzarası, bakir koyları, eşsiz plajları, antik kentleri, yat marinaları ve her türlü aktiviteyi yapabileceğiniz tatil imkanı sunmaktadır.
Söğüt merkeze sadece 1 kilometre uzaklıkta bulunan, maksimum 8 kişinin konaklayabileceği villamızın toplam 4 adet yatak odasının tamamında birer adet çift kişilik yatak bulunmaktadır. Bu yatak odalarının üç tanesinde ebeveyn banyosu ve klima bulunmaktadır. Bu ebeveyn banyolarının birisinde jakuzi bulunmaktadır. 1 banyomuz ise ortak banyodur. Alt katta yer alan yatak odasının ebeveyn banyosu bulunmamakta olup, ortak kullanım alanı olan duş-wc imkanından faydalanılabilir. Diğer yatak odalarımız üst katta yer almakta olup ebeveyn banyoludur. Ortak alanda klima ve televizyon bulunan villamız sayfamızdaki villalar arasında farklı mimarisi ve iç tasarımı ile oldukça dikkat çekicidir.
Villamız çocuklu veya bebekli aileler içinde geniş ve yemyeşil bir bahçeye sahiptir. Bu bahçe ve havuz alanından da denizi panoramik olarak izleme imkanı vermektedir. Ayrıca bahçede çok şık bir teras alanı bulunmaktadır. Muhteşem bir doğa içerisinde denizi yanı başınızda hissedeceğiniz Villa Eserante 2 , size çok özel bir tatil imkanı sunmaktadır.
Önemli not: Söğüt mevkii merkeze uzak konumda olduğu için özel araç ile gelinmesini tavsiye ederiz. Villamızın bulunduğu bölgeye ulaşmak için gidilen yol virajlı ve zaman zaman daralabilmektedir. Bu yolculukta müthiş deniz manzarası sayesinde çok keyifli bir yolculuk geçirebilirsiniz.
Genel not: Doğa içerisinde konuma sahip olan villalarımızın tamamı böcek ve haşereler için düzenli olarak temizlenmekte ve ilaçlanmaktadır. Doğa içerisinde konuma sahip olan evlerimizde, merkezde yer alan villalara nazaran böcek vb. çıkma ihtimali daha yüksektir. Bu not, bu evle ilgili değil doğa içerisinde konuma sahip olan tüm evlerin bilgilerinde yazılmaktadır.
Yaz ayları dışında yörelerde yeni villa inşaatları olabilmektedir. Bu sebepten etrafta gürültü olması muhtemeldir. Bu not, bu eve özgü değildir, kışın faal olan tüm evlerde bulunmaktadır.
Oda ve banyo bilgileri
Evin tanıtım videosu

Evin fotoğrafları
Gördüğünüz fotoğraflar bu evimizin birebir kendisine ait fotoğraflarıdır.Evin haritada konumu
Öne çıkan özellikler
Fiyata dahil olan hizmetler
Fiyata dahil olmayan hizmetler
Evin genel bilgileri
Evin beyaz eşya ve donanım bilgileri
Havuz bilgileri
Eve giriş - çıkış saatleri

Belge Numarası: 48-4213
Müşteri yorumları - 9.00 (9 yorum)
Bu sene tatil için gittiğimiz Söğüt’te villa sepeti aracılığıyla rezervasyon oluşturduğumuz Dinçer Bey’in villasından çok memnun kaldık. Dinçer Bey’in güvenilir, misafirperver tutumu; evin konumu, imkanları komforlu bir tatil geçirmemize olanak sağladı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz :)
Ev sahibi ve villasepeti ilgiliydi. Teşekkürler.
Villanın konumu çok iyi. Odalar çok temizdi. Bütün odalar ebeveyn banyolu. Söğüt Sessiz sakin ve huzurlu bir yer. Villa marketlere restoranlara ve denize yürüme mesafesinde. Çevrede çok güzel koylar var. Biz cin bükünü çok beğendik. Selimiye ve bozburuna araçla 10 dk. Ev sahibi dinçer bey ve ailesi bizimle çok ilgilendi. Bahçe ve havuz temizliğini her gün titizlikle yaptılar. Dinçer bey ve babası Hüseyin beye çok teşekkür ederiz.
Ev manzarası, havuzu ve bahçesiyle çok keyifliydi. İhtiyaç duyulacak her şey vardı. Sadece banyolar, bazı sineklikler, klima ve mutfak beklediğimizden daha bakımsızdı. Dinçer beyin bu geribildirim ile bu sorunları düzelteceğinden eminim. İlgili bir ev sahibi.
Villa esarente 2 muhteşem söğüt deniz manzarası ve en ince detayına kadar düşünülmüş konforu ile yine mükemmeldi. Dinçer Bey ve saygı değer annesine ihtiyacımızın olduğu zaman anında yanımızda oldukları ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz .
Evde herşey fazla fazla vardı. Kalacak kişiler icin ihtiyaç olacak her konfor düşünülmüş. Dinçer bey inanılmaz anlayışlı ve ilgiliydi. Kesinlikle tavsiye ediyoruz. Çok memnun ayrıldık.
Bayram olmasina ragmen guzel sakin bir tatil gecirdik.. Villa sahibi dincer beye ve ekibine ilgisinden dolayi cok tesekkur ederiz. Gercekten cok ilgililerdi... Ayrica villa da hersey var mutlaka alis veris yapmadan gitmeden arayip sorun deterjwnlar sabunlar v.s Hersey mevcut. Veee cok temiz bir villaydi bilginize....
Ev genel itibari ile beklentilerimizi karşıladı.Mutfakta çift buzdolabı bulunması,ankastre m.dalga,ankastre fırın olması büyük avantajdı.Odalar ve yataklar gayet yeterli.Klimalar son derece iyi.Özellikle bir çok kiraladığımız evde bulamadığımız tuvalet kağıdı,sıvı sabunluk bulunması bizi şaşırttı.Dış mekan genişliği ve ferahlığı,mangal son derece yeterli idi.Ev ile ilgili tek söyleyebileceğimiz olumsuzluk havuzun yetişkinler için küçük olması diyebilirim fakat deniz tatili için “en azından bizim için” dert olmadı.Fakat havuzun sürekli filitre sistemine tabi olması çocuklarımız açısından bize güven verdi.Evin lokasyonu olarak da plajlara araba ile fazla uzak olmaması bir avantaj.Kısacası biz memnun kaldık.Ayrıca bize her konuda destek olan ve tatilimizi tedirginlik yaşatmayan ev sahibi Dinçer Bey’e ve aracı organizasyon firması villa sepeti çalışanlarına kolay ve güven içerisinde tatil yapmamıza imkan verdikleri için teşekkür ederiz.
Hersey cok güzeldi ev sahibi müthis bir insan tek eksi olan sey sivrisineklerin cok olmasiydi