Villa Hyperion (12068)

8
KİŞİ
4
ODA
4
WC
0.00
0 yorum

Günlere göre fiyat listesi

Sezonlara göre gecelik konaklama ücretleri 9.421,- TL ile 24.286,- TL arasında değişmektedir.
Takvim üzerinde her gecenin detaylı fiyat listesini görmek için tıklayınız.

En kısa konaklama süreleri

Nisan : 7 gece
Mayıs : 7 gece
Haziran : 7 gece
Temmuz : 7 gece
Ağustos : 7 gece
Eylül : 7 gece
Ekim : 7 gece
Diğer aylar : 7 gece

Takvim uygunluğu olması halinde, kısa konaklama sürelerin altında rezervasyon yapılabilmektedir.

Villa Hyperion  -  Kalkan / Kördere

Villa Hyperion, Kalkan Kördere mevkiinde yer alan özel havuzu oldukça korunaklı 8 kişi kapasiteli deniz manzaralı villamızdır. Kalabalık aileler ve arkadaş grupları için ideal olan villamızda langırt, salıncak, masa tenisi, hamam, ısıtmalı iç havuzu ve saunası bulunmaktadır. Isıtmalı iç havuzu sayesinde hem yazları hem kışları konaklama imkanı sağlamaktadır.

Kalkan Kördere mevkiinde yer alan villamız, Kalkan merkeze 3.5 km'lik mesafede bulunmaktadır. Dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'na yaklaşık 10-15 dk mesafededir. Gece hayatına ve şehir hayatına yakın konumda olmasıyla ön plana çıkmaktadır.

Villamız iki kattan oluşmaktadır içerisinde dört yatak odası ve dört banyosu bulunmaktadır. Birinci yatak odası ve ikinci yatak odası zemin katta üçüncü ve dördüncü yatak odası zeminin bir üst katında yer almaktadır. Birinci yatak odası içerisinde bir adet çift kişilik yatak, banyo, jakuzi, klima ve tv; İkinci yatak odası içerisinde iki adet tek kişilik yatak, banyo ve klima; Üçüncü yatak odası içerisinde bir adet çift kişilik yatak, sauna, hamam, banyo, ısıtmalı iç havuz ve klima; Dördüncü yatak odası içerisinde bir adet çift kişilik yatak, banyo, klima ve tv bulunmaktadır.

Çocuk havuzu ölçüleri; 3 m x 5 m derinlik 25 cm'dir.

Isıtmalı iç havuz ölçüleri; 5 m x 7 m derinlik 1.10 m'dir.

Not 1: Havuz ısıtması 01 Ekim - 31 Mart arası fiyatlara dahildir. Diğer dönemlerde ısıtma talep edildiği takdirde ısıtma ücreti günlük 1000-TL (Döneme göre değişiklik gösterebilir) ekstra olarak alınmaktadır. Havuz Isıtma bedeli konaklanacak gün boyunca hesaplanmaktadır. Isıtma isteyen misafirlerimizin en az 3 gün önceden ev sahibine bu taleplerini iletmeleri gerekmektedir.

Not 2: En yakın plaj, Kalkan halk plajıdır.

Not 3: Villamıza geliş yolunun son 200 m'si beton dik yoldur.

Not 4: Villamıza girişte 30 adet merdiven basamağı bulunmaktadır.

Genel not : Doğa içerisinde konuma sahip olan villalarımızın tamamı böcek ve haşereler için düzenli olarak temizlenmekte ve ilaçlanmaktadır. Doğa içerisinde konuma sahip olan evlerimizde, merkezde yer alan villalara nazaran böcek vb. çıkma ihtimali daha yüksektir. Bu not, bu evle ilgili değil doğa içerisinde konuma sahip olan tüm evlerin bilgilerinde yazılmaktadır.

Yaz ayları dışında yörelerde yeni villa inşaatları olabilmektedir. Bu sebepten etrafta gürültü olması muhtemeldir. Bu not, bu eve özgü değildir, kışın faal olan tüm evlerde bulunmaktadır.

Oda ve banyo bilgileri

  Salon : Klima, TV, WC
  1. yatak odası : 1 çift kişilik yatak, Klima, TV, WC + Duş + Jakuzi
  2. yatak odası : 2 tek kişilik yatak, WC + Duş, Klima
  3. yatak odası : 1 çift kişilik yatak, WC + Duş, Klima
  4. yatak odası : 1 çift kişilik yatak, WC + Duş, Klima, TV

Evin tanıtım videosu

video yok

Evin fotoğrafları

Gördüğünüz fotoğraflar bu evimizin birebir kendisine ait fotoğraflarıdır.

Evin haritada konumu

Öne çıkan özellikler

 Havuzu oldukça korunaklı
 Kış aylarında ücretsiz ısıtmalı iç havuz
 Yatak odasında jakuzi
 Langırt, salıncak, masa tenisi, sebil
 Çocuk havuzu
 Deniz manzarası

Fiyata dahil olan hizmetler

 Haftalık temiz havlu ve çarşaf
 Son temizlik ücreti
 Elektrik kullanımı fiyata dahil     ( kW/haftalık)
 Su parası fiyata dahil

Fiyata dahil olmayan hizmetler

 Depozito  7000,- TL*
* Eve girişte ev sahibi tarafından alınan ve bir hasar olmadığı sürece tatilinizin bitiminde size aynen iade edilen bedeldir.

Evin genel bilgileri

  Evin tipi : Özel havuzlu
  Kişi kapasitesi : 8 kişi (maksimum)
  Evin büyüklüğü : 250 m2
  Toplam yatak odası sayısı : 4 adet
  Toplam banyo sayısı : 4 adet
  Merkeze olan mesafe : Kalkan - 3.5 km.
  En yakın havaalanı : Dalaman - 125 km.
  En yakın dolmuş : 950 m.
  En yakın restoran : 440 m.
  En yakın market : 440 m.
  En yakın süpermarket : 440 m.
  En yakın plaj : Çakıllı - 4.6 km.

Evin beyaz eşya ve donanım bilgileri

 Buzluklu buzdolabı
 Çamaşır makinesi
 Bulaşık makinesi
 Barbekü / Mangal
 Tost makinesi
 Mikrodalga fırın
 Ütü
 Saç kurutma makinesi
 İnternet (ücretsiz)
 Uydu TV
 Bebek yatağı
 Fırın

Havuz bilgileri

  Havuzun derinliği : 1.4 m.
  Havuzun boyutları : 18 m. x 4 m.

Eve giriş - çıkış saatleri

  Eve giriş saati : 16:00
  Evden çıkış saati : 10:00
T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı
Belge Numarası: 07-9761

Müşteri yorumları - 0.00 (0 yorum)

TALEP GÖNDER
TAKVİME BAK