Villa Kalist İslamlar 3 (7893)
Günlere göre fiyat listesi
Sezonlara göre gecelik konaklama ücretleri 1.643,- TL ile 5.357,- TL arasında değişmektedir.
Takvim üzerinde her gecenin detaylı fiyat listesini görmek için tıklayınız.
En kısa kiralama süreleri
Nisan : 5 gece
Mayıs : 5 gece
Haziran : 5 gece
Temmuz : 5 gece
AÄŸustos : 5 gece
Eylül : 5 gece
Ekim : 5 gece
DiÄŸer aylar : 5 gece
* Yukarıdaki konaklama sürelerinden daha kısa süreli taleplerde, ev sahibinin onayı ile 100 TL - 150 TL arası ekstra kısa kiralama ücreti ve 500 TL - 5.000 TL arası ekstra temizlik ücreti ile rezervasyon kabul edilebilmektedir.
Bayram tatillerinde genellikle en kısa konaklama süresi 7 gecedir.
Bayram tatillerinde genellikle en kısa konaklama süresi 7 gecedir.
Villa Kalist İslamlar 3 - Kalkan / İslamlar
Villa Kalist İslamlar 3, Kalkan İslamlar mevkiinde yer alan, özel havuzu tam korunaklı villamızdır. Şık ve keyifli bir iç dizayna sahip villamız 4 kişilik kapasiteye sahiptir ve muhafazakar aileler ve balayı çiftleri için oldukça uygundur. Villamızda misafirlerimizin konforu için her şey düşünülmüştür.Villamız da ısıtmalı iç havuz bulunmaktadır.
İslamlar Köyü'nde yer alan villamız denizden yukarıda 10 km’lik bir mesafede yer almaktadır. İslamlar bölgesinin en önemli özelliklerinden birisi de yazın sıcak akşamlarında Kalkan merkeze göre daha serin olmasıdır. İslamlar bölgesinin yüksek konumda bulunmasıyla temiz havanın ve eşsiz doğa manzarasının tadını çıkarabileceğiniz harika bir tatil sizleri bekliyor.
Villamız iki yatak odalı olup, birinci yatak odasında; bir adet çift kişilik yatak, banyo, klima ve jakuzi yer almaktadır. İkinci yatak odasında; bir adet çift kişilik yatak, banyo ve klima yer almaktadır. Salon içerisinde mutfak, oturma grubu, klima ve televizyon bulunmaktadır. Villamızın bahçesinde bir adet salıncak mevcuttur.
İç havuz ölçüleri 2.70 x 5.20 derinlik 1.25 cm'dir.
Not 1: En kısa konaklama süresinin altında yapılan kiralamalarda 1000,-TL temizlik ücreti alınmaktadır.
Not 2: Havuz ısıtması talep edildiği taktirde ısıtma ücreti günlük 500,- TL (Döneme göre değişiklik gösterebilir) ekstra alınmaktadır. Havuz Isıtma bedeli konaklanacak gün boyunca hesaplanmaktadır. Havuz ısıtması isteyen misafirlerimizin villaya girişlerinden 3 gün önce iletişim kişisi ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.
Not 3: En yakın plaj Kalkan halk plajıdır.
Ayrıca sistemimizde yer alan Villa Kalist İslamlar 1, Villa Kalist İslamlar 2, Villa Kalist İslamlar 4, Villa Kalist İslamlar 5, Villa Kalist İslamlar 6, Villa Kalist İslamlar 7, Villa Kalist İslamlar 8, Villa Kalist İslamlar 9 ve Villa Göksu ile yakın konumlanmaktadır. Seçenekleri inceleyebilirsiniz.
Genel not : Doğa içerisinde konuma sahip olan villalarımızın tamamı böcek ve haşereler için düzenli olarak temizlenmekte ve ilaçlanmaktadır. Doğa içerisinde konuma sahip olan evlerimizde, merkezde yer alan villalara nazaran böcek vb. çıkma ihtimali daha yüksektir. Bu not, bu evle ilgili değil doğa içerisinde konuma sahip olan tüm evlerin bilgilerinde yazılmaktadır.
Yaz ayları dışında yörelerde yeni villa inşaatları olabilmektedir. Bu sebepten etrafta gürültü olması muhtemeldir. Bu not, bu eve özgü değildir, kışın faal olan tüm evlerde bulunmaktadır.
Oda ve banyo bilgileri
Salon : Klima, TV
1. yatak odası : 1 çift kişilik yatak, Klima, WC + Duş + Jakuzi
2. yatak odası : 2 tek kişilik yatak, WC + Duş, Klima
Evin tanıtım videosu

Evin fotoğrafları
Gördüğünüz fotoğraflar bu evimizin birebir kendisine ait fotoğraflarıdır.Evin haritada konumu
Öne çıkan özellikler
Havuzu tam korunaklı
Ücretli ısıtmalı iç havuz
Yatak odasında jakuzi
Salıncak
Balayı için ideal
Doğa içerisinde konum
Fiyata dahil olan hizmetler
Haftalık temiz havlu ve çarşaf
Son temizlik ücreti
Elektrik kullanımı fiyata dahil ( kW/haftalık)
Su parası fiyata dahil
Fiyata dahil olmayan hizmetler
Depozito 2000,- TL*
* Eve girişte ev sahibi tarafından alınan ve bir hasar olmadığı sürece tatilinizin bitiminde size aynen iade edilen bedeldir.
Evin genel bilgileri
Evin tipi : Özel havuzlu
KiÅŸi kapasitesi : 4 kiÅŸi (maksimum)
Evin büyüklüğü : 150 m2
Toplam yatak odası sayısı : 2 adet
Toplam banyo sayısı : 2 adet
Merkeze olan mesafe : Kalkan - 10 km.
En yakın havaalanı : Dalaman - 115 km.
En yakın dolmuş : 7.2 km.
En yakın restoran : 1.8 km.
En yakın market : 1.8 km.
En yakın süpermarket : 5.3 km.
En yakın plaj : Çakıllı - 10.6 km.
Evin beyaz eşya ve donanım bilgileri
Buzluklu buzdolabı
Çamaşır makinesi
Bulaşık makinesi
Barbekü / Mangal
Tost makinesi
Ütü
Saç kurutma makinesi
İnternet (ücretsiz)
Uydu TV
Bebek yatağı
Mama sandalyesi
Havuz bilgileri
Havuzun derinliÄŸi : 1.5 m.
Havuzun boyutları : 11 m. x 4 m.
Eve giriş - çıkış saatleri
Eve giriÅŸ saati : 16:00
Evden çıkış saati : 10:00