Villa Okçular (7409)
Günlere göre fiyat listesi
En kısa kiralama süreleri
Bayram tatillerinde genellikle en kısa konaklama süresi 7 gecedir.
Villa Okçular - Dalyan-Muğla / Okçular
Villa Okçular, Dalyan Okçular-Kemaliye bölgesinde bulunan geniş bir bahçe alanına ve kısmen korunaklı bir havuza sahip, 2022 yılında portföyümüze katılan villamızdır.Maksimum 8 kişinin konaklayabileceği villamızın toplam 4 adet yatak odasının 2 tanesinde 1 adet çift kişilik yatak, diğerlerinde ise 2'şer adet tek kişilik yatak bulunmaktadır. Ortak alanda açık salon mutfak, klima, TV bulunmakta olan villamız, geniş ve yemyeşil bir bahçeye sahiptir.
Doğa içerisinde sessiz ve sakin bir konumda bulunan villamızın içi oldukça şık ve konforunuza uygun olarak döşenmiş olup tüm mobilya ve beyaz eşyalar yeni ve en iyi kalitedir. Bahçesinde çok şık bir oturma ve mangal alanı bulunan villamız özellikle kalabalık gruplar ve çocuklu aileler için oldukça idealdir.
Not : Minimum kiralama süresinin altındaki rezervasyonlarda ekstra 750,-TL temizlik ücreti alınmaktadır.
Genel not : Doğa içerisinde konuma sahip olan villalarımızın tamamı böcek ve haşereler için düzenli olarak temizlenmekte ve ilaçlanmaktadır. Doğa içerisinde konuma sahip olan evlerimizde, merkezde yer alan villalara nazaran böcek vb. çıkma ihtimali daha yüksektir. Bu not, bu evle ilgili değil doğa içerisinde konuma sahip olan tüm evlerin bilgilerinde yazılmaktadır.
Yaz ayları dışında yörelerde yeni villa inşaatları olabilmektedir. Bu sebepten etrafta gürültü olması muhtemeldir. Bu not, bu eve özgü değildir, kışın faal olan tüm evlerde bulunmaktadır.
Oda ve banyo bilgileri
Evin tanıtım videosu

Evin fotoğrafları
Gördüğünüz fotoğraflar bu evimizin birebir kendisine ait fotoğraflarıdır.Evin haritada konumu
Öne çıkan özellikler
Fiyata dahil olan hizmetler
Fiyata dahil olmayan hizmetler
Evin genel bilgileri
Evin beyaz eşya ve donanım bilgileri
Havuz bilgileri
Eve giriş - çıkış saatleri
Müşteri yorumları - 9.38 (8 yorum)
Ev sahibi ve villa sepetine gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ederim herşey çok güzeldi eşyalar yeniydi
Öncelikle ilker beye ve eşine herşey için çok teşekkür ediyoruz. Evin kendisi ve konumu çok güzel heryere kolay ulaşım vardı. evde herşey eksiksiz ve yeniydi. Çok güzel bir tatil geçirdik herkese tavsiye ediyoruz
Herşey güzeldi sesiz sakin bir ev sorun yaşamadık teşekkür ederiz
27 Temmuz 31 Temmuz tarihleri arasında iki aile olarak İlker bey ve eşinin villasında konakladık. Villa çok ferah ve eşyaları yeni ve tertemiz her odada klima var . Havuz yeterince büyük ve sürekli temizliği yapılıyor. Bahçedeki süs kabakları sebze ve meyveleri çok güzeldi. Rahatlıkla bahçeden koparıp yiye bildik. Konum olarak şehir gürültüsünden uzak sakin bir yerde ... Dünyaca ünlü İz tuzu plajı ve birçok koya yakın... Özellikle çocuklu aileler denizden çok çok zevk alacaklardır. İlgilerinden dolayı güler yüzlü ev sahiplerine çok teşekkür ederiz. (Not: Evde Türk kahvesi ve Flitre kahve makinesi var.)
Ev tutmak isteyen arkadaşlar ev konum olarak her tarafa eşit mesafede ulaşım rahat ve aynı zamanda kafa dinlemek için mükemmel bir sakinliğe sahip
Villa sepeti ailesine ve Villa sahibi İlker beye ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Çocuklu ailelerin gönül rahatlığıyla tatil yapabilecekleri bir yer.
Temmuz ayında iki aile olarak konakladık.Evin eşyaları yeni ve tertemiz.Her odada klima var.Havuz eğlenmek ve serinlemek için yeterli seviyede.. Bizler çok eğlendik gitmek isteyen herkese tavsiye ederim..Ev sahibi İlker bey ve değerli eşine ilgi ve alaka larından dolayı çok teşekkür ederim..
Çok güzel bir tatildi. Ev sahibi gayet kibar ve güzel yüzlülerdi. Evde hiçbir eksik yoktu Havlularımıza kadar vardı. Şehir içinden birazcık uzak olduğu için huzurlu bir ortam Sakinlik isteyenler için çok iyi tam bir aile evi aile ortamı.Biz bir hafta kaldık İlker Bey 2 güne gelip havuzu ve bahçeyi temizleyip gidiyor. Herşey için İlker Bey ve eşine teşekkür ederiz. Ha bir de Bahçe efsaneeeee Limon erik fasülye herşeyy var dalından toplayıp yiyin Okadar güzel kii. ????