Villa Safira 2 (4438)
Günlere göre fiyat listesi
En kısa konaklama süreleri
Villa Safira 2 - Dalyan-Muğla / Dalyan-Muğla - Merkez
Villa Safira 2, Dalyan bölgesinde bulunan özel havuzlu villamızdır.Dalyan, mavi ve yeşilin iç içe geçtiği özel bir doğaya sahiptir. Bu bölgeyi en eşsiz kılan Dünyaca ünlü iztuzu plajı, 5 km üzerinde uzunluğa sahip olup ayrıca caretta caretta kaplumbağalarının üreme ve yaşama alanıdır. İztuzu plajı ile Dalyan arasındaki uzaklık 13 kilometre olup, merkezden kalkan teknelerle veya araç ile ulaşım sağlanmaktadır.
Dalyan’nın, yemyeşil ormanları, tertemiz ve masmavi denizi, el değmemiş doğası ile keyifli vakit geçirebilirsiniz.
Doğa içerisinde dağ manzaralı sessiz ve sakin bir konumda bulunan, maksimum 12 kişinin konaklayabileceği toplamda altı adet yatak odası bulunan villamızın giriş katında salon, mutfak, ortak banyo, TV ve bir yatak odası olup bir adet çift kişilik yatak bulunmaktadır. Villamızın ikinci katında toplamda üç yatak odası bulunmakta olup bu odaların iki tanesinde çift kişilik yatak ve ebeveyn banyosu diğer yatak odasında iki tane tek kişilik yatak bulunmaktadır. İkinci katın ortak kullanımda banyo bulunmaktadır. Villamızın üçüncü katında iki tane yatak odası yer almakta olup birinci yatak odasında iki adet tek kişilik yatak ve ebeveyn banyosu , ikinici yatak odasında iki adet tek kişilik yatak bulunmaktadır. Villamızın tüm odalarında klima bulunmaktadır.
Ev sahibimizin tasarım konusundaki zevki nedeni ile sayfamızda farklı mimarisi ve iç tasarımı ile oldukça dikkat çekicidir. Ayrıca mimarisinde özellikle dikkat edilerek tasarlanması nedeni ile oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir.
Villamız çocuklu veya bebekli aileler içinde çok geniş ve yemyeşil bir bahçeye sahiptir. Yatak odalarında bulunan geniş ve yüksek pencereler misafirlerimize sanki ormanın içindeymişsiniz hissi vermektedir.
Not 1: Ortak kullanım alanında misafirler için belirli günlerde sinema gecesi etkinliği düzenlenmektedir. Alanda sinema perdesi ve projeksiyon sistemi bulunmakta olup, nostaljik bir atmosferde eski Türk filmleri gösterilmektedir. Keyifli bir akşam deneyimi sunan bu etkinlik, misafirlerimizin tatiline farklı bir renk katmaktadır.
Not 2: Villamızda misafirlerimize daha konforlu ve keyifli bir konaklama deneyimi sunmak adına çeşitli yenilikler hayata geçirilmiştir. Havuz alanında konumlandırılan şık kamelya ve özel loca alanı, gün boyu dinlenmek ve gölgede keyifli vakit geçirmek isteyen misafirler için ideal bir ortam sunmaktadır. Ortak kullanım alanlarına eklenen ücretsiz şarj istasyonu sayesinde, konuklarımız elektronik cihazlarını güvenli ve pratik bir şekilde şarj edebileceklerdir. Aileler için de düşünülmüş olanaklar arasında yer alan çocuk oyun parkı, minik misafirlerimizin güvenli bir şekilde eğlenmesini sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca doğa ile iç içe bir ortam arzulayan misafirlerimiz için dere kenarında oluşturulan iskele alanı, sakin bir atmosferde balıkları izleyerek dinlenmek isteyenler için huzurlu bir alternatif sunmaktadır.
Söz konusu yeniliklere ilişkin güncel görseller en kısa süre içerisinde güncellenecektir.
Birden fazla ev kiralamak isteyen misafirlerimiz birbirine yakın konumlu olan Villa Safira 1 ve Villa Safira 3 , Villa Safira Bungalov 1 ,Villa Safira Bungalov 2 , Villa Safira Bungalov 3, ve Villa Farmville 'yi de inceleyebilirler.
Genel not : Doğa içerisinde konuma sahip olan villalarımızın tamamı böcek ve haşereler için düzenli olarak temizlenmekte ve ilaçlanmaktadır. Doğa içerisinde konuma sahip olan evlerimizde, merkezde yer alan villalara nazaran böcek vb. çıkma ihtimali daha yüksektir. Bu not, bu evle ilgili değil doğa içerisinde konuma sahip olan tüm evlerin bilgilerinde yazılmaktadır.
Yaz ayları dışında yörelerde yeni villa inşaatları olabilmektedir. Bu sebepten etrafta gürültü olması muhtemeldir. Bu not, bu eve özgü değildir, kışın faal olan tüm evlerde bulunmaktadır.
Oda ve banyo bilgileri
Evin tanıtım videosu

Evin fotoğrafları
Gördüğünüz fotoğraflar bu evimizin birebir kendisine ait fotoğraflarıdır.Evin haritada konumu
Öne çıkan özellikler
Fiyata dahil olan hizmetler
Fiyata dahil olmayan hizmetler
Evin genel bilgileri
Evin beyaz eşya ve donanım bilgileri
Havuz bilgileri
Eve giriş - çıkış saatleri

Belge Numarası: 48-11489
Müşteri yorumları - 9.44 (18 yorum)
Ev sahibi Burhan beye teşekkürler. Evde eksiğimiz yoktu. Ufak tefek eksiklerimizi anından temin etti. Çok eğlenceli bir tatil oldu bizim için.
Tatilimiz mükemmeldi evin büyüklüğü temizliği evin içindeki eşyalar en ufak bir eksik yoktu herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ev sahibimiz Burhan bey çok ilgilendi herşey için teşekkür ederiz seneye görüşmek üzere
Bir çok kez villa tatili yaptık ama villa safira kadar eksiksiz, güzel ve temizine rastlamadık. Ev sahibimiz tarafından her detay düşünülmüş. Villanın her bir köşesi çok temizdi ve mobilyalar yeniydi. Ayrıca tüm kullanım alanları gerçekten çok temizdi. Kendi evimiz gibi 5 gün geçirdik. Her yerde klima mevcut. Mutfağa dahi klima konulmuş ve hepsi de çok iyi durumdaydı. Wi fi düşünülmesi mükemmel bir ayrıntı ve tüm katlarda hatta havuz kenarından bile internet kullanabildik. Ankastre fırın, mikrodalga, kahve makinası, su sebili, ütü gibi ayrıntılar çok iyi düşünülmüş. Havuz temizliği çok iyiydi. Her sabah havuz temizliği ve klor işlemi uygulandı. Ayrıca havuz başında yemyeşil dağları izlemek çok keyifliydi. Ev sahibimiz çok ilgiliydi. Kendisine özellikle teşekkür etmek istiyorum. Gezilecek görülecek her yeri hatta restoran ve çay bahçelerine kadar bize anlattı. Umarım yine burada tatil yapmak nasip olur ileriki zamanlarda.
Hersey güzeldi evin birkac eksi vardi ama önemli deyildi
Ev gerçekten çok büyük çok temiz eşyalar yataklar mutfak gereçleri tertemizdi. konum olarak dağların eteğinde harika bir manzarası var.Villa sepeti girişten çıkışa kadar ilgilendi randevumuzu aylar öncesinden almamıza rağmen arayıp hatirlattilar. Ev ile ilgili tek eleştirim şu olabilir havuzu derin değil her hangi bir derinlikle ilgili bildirim de yok havuza atladigimda az kalsın burnum kırılıyordu çocuklar aynı tehlikeyi yaşadılar birde havuzun etrafındaki ve veranda ki yere döşenmiş fayanslar ne yazık ki kaymaz fayanslardan tercih edilseydi daha güzel olurdu sürekli bir ayak kayması tehlikesi ile karşı karşıya kalınıyor bunun haricinde her şey çok güzeldi diğer yerlere göre buzdolabı çok büyük Alışveriş marketleri o kadar Uzak değil mecbur çarşıya iniliyor zaten Teşekkürler
TATİLİMİZ EĞLENCELİ VE KEYİFLİ GEÇTİ. EV SAHİBİ ÇOK İLGİLİYDİ.TEKRAR TERCİH EDECEĞİMİZ BİR VİLLA.
İyiydi memnun kaldık yolu biraz sapaydı.Ev sahibi ilgiliydi.
Konum doğanın içi,villa tüm ihtiyaçları karşılıyor.ve tertemiz.tereddütsüz gidilebilecek bir yer.
Bu ikinci gidişimiz ve tabiki yine son derece memnun kaldık kesinlikle hiç düşünmeden terddüt etmeden gidebileceğiniz bir villa
Ev cok kullanisli cok temiz cok genis tertrmizdi esyalar yeni hersey mevcuttu burhan bey cok ilgiliydi cok memnun kaldik gonul rahatligi ile gidilecek bir yer.
Ev çok temizdi konumu güzel merkeze on dakka falan uzaklıkta doğa içinde direk dağın dibinde kara sinekleri çok fazlaydı ama sivri sinek hiç yoktu Burhan bey çok ilgiliydi hiç sıkıntı yaşamadık
Villa sepetine çok teşekkür ediyorum.ev sahibine umasamadigim anda hemen ilgilendiler ve tatil boyunca ilgilerini eksik etmediler güvenli bır site içiniz rahat edebilir kesinlikle tavsiye ediyorum
Geniş aileler için uygun ve güzel bir tatil oldu
Tek kelimeyle harika ev sahibi güler yüzle bizleri karşıladı evde hiçbir eksik yoktu tertemizdi resimlerden göründüğünden cok cok daha güzel ve temizdi doğayla iç içe manzarası cok güzel sesiz sakin bir yer tereddüt etmeden kalabilirsiniz villa sepetine ev sahibi Burhan beye cok teşekkür ederim ilgi ve alakalarından dolayı
Villanın konumu oldukça güzel bir yerde, dağın hemen eteğinde bulunduğu için Dalyan merkez'deki ortalama sıcaklıktan 4-5 derece daha serin oluyor. 2 şer çocuklu 3 ailenin rahatlıkla konaklayabileceği büyüklükte. Ev sahibi Burhan Bey iletişimi güzel, en ufak sorunlarda bile hızlıca yardımcı olan bir kişi. Havuz gayet temiz, çocuklar için büyüklüğü ideal. Ancak yetişkin kişiler de zamanının büyük çoğunluğunu evde havuza girerek geçirmeyi planlıyor ise havuzun boyutu biraz yetersiz gelebilir. Yan yana 3 adet aynı tipte villa var, size denk gelen komşular etrafını rahatsız etme noktasında yeterince hassaslar ise keyifli bir tatil geçirirsiniz. Sonuç olarak Dalyan bölgesinde konaklamayı düşündüğüm zaman ilk bakacağım yerlerden biri olacak burası. Ev sahibi Burhan Bey'e ve ilgilerinden dolayı Villasepeti'ne teşekkür ederim.
Misafirperver, temiz sessiz ve oldukça büyük bir villa idi. Geniş aileler için ideal. Ancak ulaşım için araç şart aksi halde çevreyi gezmek çok mümkün değil.
Öncelikle villa sepetine ve ev sahibi Burhan Bey'e teşekkür ederim. Gelmeden önce yanımızda neler getirmemiz gerektiği ile ilgili detaylı bilgi verdi. Evde eksik olan eşyaları belirttiğimizde tamamlanması konusunda yardımcı oldu. Evin konumu itibariyle dalyan merkeze diğer koylara yakınlığı iyiydi. Tek olumsuz diyebileceğim eve giderken ki ara yol toprak yoldu. Öyle bir villaya gitmek için o yoldan geçmek pek hoş olmuyordu. Yolu düzeltilirse çocuklu ve kalabalık aileler için çok uygun bir yer.
Villa gerek konum olarak gerek kullanım açısından iyi ve güzel bir villa beklentilerinizi karşılıyor ama burada asıl anlatmak istediğim ev sahibi.Ev sahibi müthiş bir insan ve çok iyi niyetli biri.Bize her konuda oldukça yardımcı oldu, Düşünün villaya gelirken talihsiz bir olay yaşadık aracımız arıza verdi villaya daha 100 km yol var ne yapacağımızı şaşırdık Ev sahibimiz burhan bey hemen devreye girdi tanıdık çekici bir arkadaşını sanayide çok uygun fiyata servisin önüne cektirdi tanıdıklarım var ben baktırırım dedi önümüz bayram arabada sanayide biz villada düşünün ..Burhan beyin tek söylediği hallettieiriz siz tatilinizin keyfini çıkarınArife günü sabah erkenden arabanın yanına gitmiş ustayla konuşmuş işi bağlamış bizi aradı arabanın konumunu attı biz sadece arabayı almaya gittik ustaya borcumuz ne diyoruz atın birşeyler diyor yok siftah parası atıp çıkıyoruz birşey olursa yine arayın diyor Allah razı olsun kimse yapmaz böyle bir iyilik tanışmaya değer kaliteli bir insan