Villa Sevgi Sarıbelen (12046)
Günlere göre fiyat listesi
Sezonlara göre gecelik konaklama ücretleri 3.000,- TL ile 10.000,- TL arasında değişmektedir.
Takvim üzerinde her gecenin detaylı fiyat listesini görmek için tıklayınız.
En kısa konaklama süreleri
Nisan : 5 gece
Mayıs : 5 gece
Haziran : 7 gece
Temmuz : 7 gece
Ağustos : 7 gece
Eylül : 7 gece
Ekim : 5 gece
Diğer aylar : 5 gece
Takvim uygunluğu olması halinde, kısa konaklama sürelerin altında rezervasyon yapılabilmektedir.
Villa Sevgi Sarıbelen - Kalkan / Sarıbelen
Villa Sevgi Sarıbelen, Kalkan Sarıbelen mevkiinde konumlanan 4 kişi kapasiteli özel havuzu tam korunaklı villamızdır. Çekirdek aileler ve balayı çiftlerimiz için ideal olan villamızda aileniz ile keyifli zamanlar geçirebilecek geniş bahçe alanında eğlenceli zamanlar geçirebileceksiniz. Ayrıca villamızda masa tenisi, çocuk oyun parkı, bahçe alanı ve salıncak bulunmaktadır.Kalkan Sarıbelen mevkii, Kalkan’ın üst kesimlerinde konumlanmaktadır. Doğa ile iç içe, şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzakta sessiz, sakin ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyen misafirlerimiz için oldukça idealdir. Kalkan merkeze yaklaşık 13 km'lik mesafede yer almaktadır. Yaz aylarında gündüzleri sıcak, akşamları ise serindir. Bu özelliği ile hem yazın tadını çıkarabilecek hem de ferahlayabilecek, aynı zamanda da doğa içerisinde sevdikleriniz ile keyifli zamanlar geçirebileceksiniz.
Villamızın içerisine iki yatak odası ve iki banyo bulunmaktadır. Birinci yatak odası içerisinde bir adet çift kişilik yatak, banyo, jakuzi, klima ve tv; İkinci yatak odası içerisinde iki adet tek kişilik yatak, banyo ve klima bulunmaktadır. Salon içerisinde mutfak, oturma grubu, klima ve televizyon mevcuttur.
Not 1: En yakın plaj, Kalkan halk plajıdır.
Not 2 : Villamızın girişinde 7 adet basamak bulunmaktadır.
Genel not : Doğa içerisinde konuma sahip olan villalarımızın tamamı böcek ve haşereler için düzenli olarak temizlenmekte ve ilaçlanmaktadır. Doğa içerisinde konuma sahip olan evlerimizde, merkezde yer alan villalara nazaran böcek vb. çıkma ihtimali daha yüksektir. Bu not, bu evle ilgili değil doğa içerisinde konuma sahip olan tüm evlerin bilgilerinde yazılmaktadır.
Yaz ayları dışında yörelerde yeni villa inşaatları olabilmektedir. Bu sebepten etrafta gürültü olması muhtemeldir. Bu not, bu eve özgü değildir, kışın faal olan tüm evlerde bulunmaktadır.
Oda ve banyo bilgileri
Salon : Klima, TV
1. yatak odası : 1 çift kişilik yatak, Klima, TV, WC + Duş + Jakuzi
2. yatak odası : 2 tek kişilik yatak, WC + Duş, Klima
Evin tanıtım videosu

Evin fotoğrafları
Gördüğünüz fotoğraflar bu evimizin birebir kendisine ait fotoğraflarıdır.Evin haritada konumu
Öne çıkan özellikler
Havuzu tam korunaklı
Yatak odasında jakuzi
Masa tenisi, çocuk oyun parkı, salıncak
Bahçe alanı
Doğa içerisinde konum
Otopark imkanı
Fiyata dahil olan hizmetler
Haftalık temiz havlu ve çarşaf
Son temizlik ücreti
Elektrik kullanımı fiyata dahil ( kW/haftalık)
Su parası fiyata dahil
Fiyata dahil olmayan hizmetler
Depozito 4000,- TL*
* Eve girişte ev sahibi tarafından alınan ve bir hasar olmadığı sürece tatilinizin bitiminde size aynen iade edilen bedeldir.
Evin genel bilgileri
Evin tipi : Özel havuzlu
Kişi kapasitesi : 4 kişi (maksimum)
Evin büyüklüğü : 100 m2
Toplam yatak odası sayısı : 2 adet
Toplam banyo sayısı : 2 adet
Merkeze olan mesafe : Kalkan - 12 km.
En yakın havaalanı : Dalaman - 134 km.
En yakın dolmuş : 1.5 km.
En yakın restoran : 2 km.
En yakın market : 2 km.
En yakın süpermarket : 9 km.
En yakın plaj : Çakıllı - 13 km.
Evin beyaz eşya ve donanım bilgileri
Buzluklu buzdolabı
Çamaşır makinesi
Bulaşık makinesi
Barbekü / Mangal
Tost makinesi
Mikrodalga fırın
Ütü
Saç kurutma makinesi
İnternet (ücretsiz)
Uydu TV
Bebek yatağı
Mama sandalyesi
Fırın
Havuz bilgileri
Havuzun derinliği : 1.5 m.
Havuzun boyutları : 7 m. x 3.5 m.
Eve giriş - çıkış saatleri
Eve giriş saati : 16:00
Evden çıkış saati : 10:00

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı
Belge Numarası: 07-9763
Belge Numarası: 07-9763
Müşteri yorumları - 10.00 (1 yorum)
Harika bir tatil geçirdik . Çok temiz bir villaydı her gün havuz bakımı yapıldı çok memnun kaldık