Villa Sude Evi (582)
Günlere göre fiyat listesi
En kısa kiralama süreleri
Bayram tatillerinde genellikle en kısa konaklama süresi 7 gecedir.
Villa Sude Evi - Kalkan / İslamlar
Villa Sude Evi, Kalkan'a bağlı İslamlar Köyü'nde yer alan 2 yatak odasına sahip güzel bir tatil villasıdır. Taş mimariye ve çok zevkli bir iç donanıma sahip olan villamızda maksimum 4 kişi konaklayabilmektedir.Çok güzel bir manzaraya sahip olan villamız tatilde dinlenmek isteyen ve özel zaman geçirmek isteyen misafirlerimiz için idealdir. Balayı tatili için de muhteşem bir seçenek olan Villa Sude Evi'nin yan tarafında başka bir ev bulunmaktadır. Bu ev ile olan bağlantıda dekoratif ahşap bir panel ile kapatılacağı için tam müstakil bir ortam sağlanacaktır. Bu şekilde havuzu dışarıdan kesinlikle gözükmeyecek konuma sahip olan villamız muhafazakar aileler içinde çok güzel bir seçenek olacaktır.
Panoramik bir manzara sahip olan villamızın özel havuzu sonsuzluk havuzu adı verilen tarzda yapılmıştır ve bu güzel manzaraya ayrı bir hava katmaktadır. Her türlü ihtiyaca cevap verebilecek şekilde döşenen villamızı kesinlikle tavsiye ederiz.
Not 1: Minimum konaklama süresinin altındaki tüm kiralamalarda ilave 1000,-TL temizlik ücreti talep edilmektedir.
ÖNEMLİ NOT: Villamızın dış havuzunda ısıtma sistemi bulunup, açılır-kapanır tente sistemi şekilde faaliyet göstermektedir.
Not 2 : Havuz ısıtması ekstra ücret karşılığında açılacaktır.7 gece ve altı konaklamalarda sabit olup ekstra 5250 TL ücret karşılığında açılmaktadır.
7 gece üstü rezervasyonlarda ise günlük 750 TL olarak hesaplanmaktadır. Havuz Isıtma bedeli konaklanacak gün boyunca hesaplanmaktadır. Havuz ısıtması isteyen misafirlerimizin villaya girişlerinden 3 gün önce iletişim kişisi ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.
Sistemimizde yer alan Villa Greenhead Arya ile villamız yakın konumlanmaktadır. İkisini aynı anda kiralama imkanı bulunmaktadır.
Genel not : Doğa içerisinde konuma sahip olan villalarımızın tamamı böcek ve haşereler için düzenli olarak temizlenmekte ve ilaçlanmaktadır. Doğa içerisinde konuma sahip olan evlerimizde, merkezde yer alan villalara nazaran böcek vb. çıkma ihtimali daha yüksektir. Bu not, bu evle ilgili değil doğa içerisinde konuma sahip olan tüm evlerin bilgilerinde yazılmaktadır.
Yaz ayları dışında yörelerde yeni villa inşaatları olabilmektedir. Bu sebepten etrafta gürültü olması muhtemeldir. Bu not, bu eve özgü değildir, kışın faal olan tüm evlerde bulunmaktadır.
Oda ve banyo bilgileri
Evin tanıtım videosu

Evin fotoğrafları
Gördüğünüz fotoğraflar bu evimizin birebir kendisine ait fotoğraflarıdır.Evin haritada konumu
Öne çıkan özellikler
Fiyata dahil olan hizmetler
Fiyata dahil olmayan hizmetler
Evin genel bilgileri
Evin beyaz eşya ve donanım bilgileri
Havuz bilgileri
Eve giriş - çıkış saatleri
Müşteri yorumları - 9.33 (12 yorum)
Eşimle balayı tatili için tercih ettik. Öncelikle şunu belirtmek isterim, havuzu gerçekten tamamıyla korunaklı. Muhafazakar aileler için özellikle öneririm. Ev sahibi gerçekten ilgiliydi. Ev çok temizdi, evin içinde arayabileceğiniz bütün aletler vardı. Kasım ayında gitmemize rağmen hava gerçekten güzeldi, sıcaktı, havuza her gün girebildik.(ısıtmasını da açtırdık) Kalkan 15 dk mesafede, Kaş merkeze de 40 dk mesafede ama doğa içinde deniz kenarında yolculuk yapmanın ayrı bir keyfi vardı.
Öncelikle evin temizliğine hayran kaldık.. Sanki ilk biz kullanıyormuş hissi verdiğiniz ve samimiyetiniz için teşekkür ederiz. Evin mahremiyeti ve atmosferi ayrı güzeldi. A dan Z ye herşey tastamamdı.. siz bizlerden kazandınız,biz sizleri kazandık.. kazancınız bol olsun..selâm ile.
Gerçekten çok keyifli bir tatil geçirdik .Evin manzarası ve dekorasyonu iç açıcıydı buna ek olarak konut sahibinin ilgili ve sıcak kanlı olması tatilimizi daha da olumlu kıldı.Mutlaka tekrar gideceğiz. :)
Balayı tatili için eşimle geldiğimiz ve çok memnun kaldığımız yer. Ev oldukça güzel, tertemiz. Ev sahipleri de çok iyi insanlar. Kafa dinleyecek bir yer arıyorsanız kesinlikle tavsiye ediyoruz. Yanımızdaki villada bizimle aynı dönemde kalan yoktu, bu yüzden mahfuzluk konusunda hiç sıkıntı çekmedik, ancak dolu olsaydı üst katından havuzun bir kısmı görünebilirdi, tek soru işareti bu.
Villa Sepetinin cevabı
Merhaba Murat Bey, tatilinizin güzel geçmesine çok sevindik. Yan taraftan görünümle ilgili fotoğraf sayfamızda da yer alıyor. Biz kendimiz diğer eve girerek bu fotoğrafı çektik. Hiç soru işareti olmasın, havuz kesinlikle gözükmemektedir.
Villa sepetiyle ilk tatile cikisimiz açıkçası nasıl olur die tereddutlerimiz vardı gitmeden önce fakat gittikten sonra gördük ki hersey çok güzel ne rezervasyonda sorun yaşadık nede villada villa sepeti nin tatildeyken bizi aramasi yakın ilgisi için teşekkür ederiz. Villa sude evi çok güzeldi konumu havası evin dizaynı çok hostu bidahaki yaza tekrar villa sepetiyle tatile çıkmak ilk tercihimiz olacak. Tekrar Teşekkürler.
Son derece memnun kaldık.şirketimize ve ev sahibi'ne teşekkür ederiz..
Basta kafamizda soru isaretleri vardi fakat villa hazari gordukten sonra soru isaretleri yerini bambaska bir ifadeye birakti bukadar temiz bukadar bakimli tahmin etmiyorduk hijyenn ön planda olduğu bu villada evde herseyin olmasi bize kendimizi evimizde hissetmemize sebep oldu esim kapali olmasina ragmen villa sude evinin o tertemiz havuzunun tadini gonul rahatligiyla cikarabildik ve tabi bende..Anlatilcak o kadar cok sey varki fakat nekadar anlatsam villa sude evinin keyfini orada gecireceginiz vakitle anlayabilirsiniz ben anladim..Kisaca diyebilirimki villa sepetinin ilgisi villa sahiplerinin ilgisi bizi dahada memnun etti.Bize bu guzel gunleri yasamamiza ortam sagladiginiz icin tesekkur ediyorum..
Mekan resimde gordugunuz gibi hicbir aldatmacasi yok yapacaginiz tatil istediginiz gibi olacaktir buna emin olabilirsiniz..muhatap olacaginiz kisi ve kisiler oldukca alakalı..muhafazakar ailelerin rahat edebilecegi bir mekan..herkese tesekkur ederim
Villa sepetiyle ilk defa tatile çıkışımızdı biraz tereddütlerim vardı ama sonra anladım ki çok ilğili ve alakalı bir firma hiç bir şeyde sıkıntı yaşamadık firma çalışanlarına burdan teşekkür ediyorum. Sıra tatile gelirse sıkıcı ve bunaltıcı sahil yolundan sonra villaya vardığımızda tüm ruh halimiz değişti. Çok güzel döşenmiş ve her şey düşünülmüş olan villa bizi rahatlattı. Sonrasında tertemiz bir hava, temiz bir ortam çok güzel bir tatil geçirmemizi sağladı. Eşim mutfak ile alakalı oda yoktur buda yoktur diye baya birşeyler almıştı ama gördük ki herşey fazlasıyla mevcut. Kızlarım ve biz çok mutlu ve memnun kaldık firma çalışanlarına ve villa sahibi Yusuf beye çok teşekkür ederiz. Unutmadan yusuf beyin annesinin ayranı da takdire şayandı
Biz her sene farklı villada kalıyoruz. Burası şimdiye kadar kaldığımız en güzel villa. Yaz günlerinde gün sıcak ama burada gece çok serin, havuz serin tam yaz günlerinde istediğim gibi. Evin konumu itibari ile beydağlarının temiz, serin ve nemsiz havası var. Evin içi özenle döşenmiş. Her ayrıntı çok güzel. Camlarında sineklik var. Villanın konumu patara plajına, kekova ve saklıdenize yakın. isteyene sakin ve huzurlu tatil, isteyene güney sahillerinin güzelliğini yaşama imkanı. Biz ailecek çok beğendik burayı seneye kısmetse yine kalkandayız..
Ev görsel olarak ve ihtiyaçlarimiza tam anlamıyla cevap verdi. Yolda aklımıza takılan tüm olumsuzluklar villaya ulaştığımızda son buldu. Kalkan merkeze uzaklığı biraz fazla gibi görünen bi virajlı yolun sonunda bizi güler yüzüyle karşılıyan Yusuf Arga ve ailesi de çok ilgili ve alakalıydı. Burdan onlara da teşekkur ediyoruz. Eşim tesettürlü olduğu halde hiç bir sıkıntı yaşamadik. Rahat ve nezih bir balayı tatili geçirdik, tek sıkıntımız böcekler ve haşeratlar oldu bu da keyfimizi pek bozmadi açıkcası. Herkese gönül rahatlığı ile burayı tavsiye edebiliriz!
Villa sepetiyle bizim üçüncü villa tatilimiz ilk seferde bazı tereddütlerimiz olsa bile hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadık .Başta Serdar Bey ve BesteHanım olmak üzere bütün villa sepeti çalışanlarına teşekkür ederim.Geçen hafta tatilimizi geçirdiğimiz villa hazar gerçekten fotolardan gözüktüğünden daha güzel çok kullanışlı ve donanımlı bir villa.Villada aradığınız bütün konfor mevcut bazı evlerde kullandığınız tabak kaşık gibi malzemeler kişi sayısını tam karşılamazken villa Sude Evinde böyle bir sorun ile karşılaşmadık.Villa sahibi Yusuf Bey ve ailesinin yakın ilgisi ve misafirperverden çok memnun kaldık. Erhan Yürür 30.06.2014