Ev hakkında
Villa Anfora 10, Belek Kadriye mevkiinde yer alan 10 kişilik, kalabalık aileler için ideal, üç katlı, bahçeli ve özel havuzlu bir villamızdır.
Belek önemli turizm merkezlerinden biri olup Antalya'nın doğusunda yer almaktadır. Golf sahalarıyla dikkat çeken belde ayrıca uzun sahil şeridiyle de oldukça ilgi odağı olmaktadır. Ayrıca Antalya merkeze ve havalimanına yakın konumda olması sebebi ile araçsız konaklama içinde uygun bir bölge olmaktadır.
Not 1 : Elektirik kullanımı fiyata dahil değildir. 1 Kw için 7,-TL ücret alınmaktadır, konaklanacak gün boyunca hesaplanmaktadır. Evden çıkış yapmadan önce kullanım bedeli depozito ücretinden kesilmektedir.
Not 2 : Su kullanımı fiyata dahil değildir. Günlük 250 TL ücreti vardır. Konaklanacak gün boyunca hesaplanmaktadır. Evden çıkış yapmadan önce kullanım bedeli depozito ücretinden kesilmektedir.
Ayrıca villamızla aynı site içerisinde yakın konumlu Villa Anfora 9 , Villa Anfora 12 , Villa Anfora 17 , Villa Anfora 22 , Villa Anfora 35 , Villa Anfora 36 ve Villa Anfora 46 isimli villalarımızı da inceleyebilirsiniz.
Genel not : Doğa içerisinde konuma sahip olan villalarımızın tamamı böcek ve haşereler için düzenli olarak temizlenmekte ve ilaçlanmaktadır. Doğa içerisinde konuma sahip olan evlerimizde, merkezde yer alan villalara nazaran böcek vb. çıkma ihtimali daha yüksektir. Bu not, bu evle ilgili değil doğa içerisinde konuma sahip olan tüm evlerin bilgilerinde yazılmaktadır.
Yaz ayları dışında yörelerde yeni villa inşaatları olabilmektedir. Bu sebepten etrafta gürültü olması muhtemeldir. Bu not, bu eve özgü değildir, kışın faal olan tüm evlerde bulunmaktadır.
Öne Çıkan Özellikler
Özel havuzlu
Ebeveyn banyosu
Merkezi konum
Kalabalık aileler için ideal
Oda ve banyo bilgileri
Salon
Zemin Kat
- Klima
- TV
- Mutfak
1. Yatak odası
1. Kat
- Çift Kişilik Yatak
- Klima
2. Yatak odası
1. Kat
- 2 Tek Kişilik Yatak
- Klima
3. Yatak odası
1. Kat
- 2 Tek Kişilik Yatak
- Klima
4. Yatak odası
2. Kat
- 2 Tek Kişilik Yatak
- Klima
Ev olanakları
Barbekü / Mangal
Bebek yatağı
Buzdolabı
Çay makinası / Su ısıtıcı
Mama sandalyesi
Mikrodalga Fırın
Salıncak
Sineklik
Uygunluk
| P | S | Ç | P | C | C | P |
|---|---|---|---|---|---|---|
28 | 29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
| P | S | Ç | P | C | C | P |
|---|---|---|---|---|---|---|
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Ek bilgiler
Ev kuralları
- Giriş saati: 16:00 - Çıkış saati: 10:00
- Evde sigara içilmesine izin verilmiyor.
- Evde en fazla bir tane evcil hayvana izin veriliyor.
- Su bedeli fiyata dahil değildir.
- Elektrik bedeli fiyata dahil değildir.
- Ekstra temizlik bedeli alınacaktır.
- 10.000 ₺ eve girişte ödeyeceğiniz hasar depozito ücreti fiyata dahil değildir.
- İptal ve iade koşulları

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı
Belge Numarası: 07-3746




























