Ev hakkında
Villa Hipotenüs 2, Fethiye Yakaköy'de konumlanan havuzu oldukça korunaklı kiralık villamızdır. Oldukça yüksek konumda yer alan villa ağaçlar içerisinde yer almaktadır. Bu yüzden yazın en sıcak aylarında bile size serin ve bol oksijenli bir hava sunmaktadır.
Fethiye ilçesine yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta olan Yaka Köyü, yerli ve yabancı turisteler tarafından yoğun ilgi görmektedir. Bunun bir sebebi içinde bulundurduğu Tlos Antik Kenti diğer bir sebebi ise köyün kültürel ve sosyal açıdan zengin olmasıdır. İçindeki önemli kalıntılarla dünyanın her yerinden turistin akın ettiği Yaka Köyü, tatiliniz sırasında sizlerin de ziyaretini bekliyor.
Bu evimizin yakınında aynı ev sahibimize ait Villa Hipotenüs yer almaktadır. Takvimlerinde müsaitlik olduğu takdirde villaları aynı anda kiralama imkanınız bulunmaktadır.
Not 1: Villamız oldukça yüksek konumda bulunmasından dolayı yazın en sıcak aylarda bile serin olduğu için odalarımızda klima mevcut değildir.
En yakın denize girme imkanı Çalış Plajı'dır.
Önemli Not: Depozito ücreti çıkış gününden 24 saat sonra misafirimizin banka hesabına iletilmektedir.
Genel not : Doğa içerisinde konuma sahip olan villalarımızın tamamı böcek ve haşereler için düzenli olarak temizlenmekte ve ilaçlanmaktadır. Doğa içerisinde konuma sahip olan evlerimizde, merkezde yer alan villalara nazaran böcek vb. çıkma ihtimali daha yüksektir. Bu not, bu evle ilgili değil doğa içerisinde konuma sahip olan tüm evlerin bilgilerinde yazılmaktadır.
Yaz ayları dışında yörelerde yeni villa inşaatları olabilmektedir. Bu sebepten etrafta gürültü olması muhtemeldir. Bu not, bu eve özgü değildir, kışın faal olan tüm evlerde bulunmaktadır.
Öne Çıkan Özellikler
Havuzu oldukça korunaklı
Ebeveyn banyosu
Havuz başında kamelya
Doğa manzaralı
Kalabalık aileler için ideal
Araç gerekli
Oda ve banyo bilgileri
Salon
1. Kat
- TV
- Mutfak
- Klima
1. Yatak odası
Zemin Kat
- Çift Kişilik Yatak
2. Yatak odası
1. Kat
- 2 Tek Kişilik Yatak
3. Yatak odası
1. Kat
- 2 Tek Kişilik Yatak
4. Banyolu Yatak Odası
1. Kat
- Çift Kişilik Yatak
- WC-Duş
Ev olanakları
Barbekü / Mangal
Bebek yatağı
Buzdolabı
Fırın
Mama sandalyesi
Tv
Ütü
Bulaşık makinesi
Uygunluk
| P | S | Ç | P | C | C | P |
|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
| P | S | Ç | P | C | C | P |
|---|---|---|---|---|---|---|
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
Ek bilgiler
Ev kuralları
- Giriş saati: 16:00 - Çıkış saati: 10:00
- Evde sigara içilmesine izin verilmiyor.
- Evde evcil hayvana izin verilmiyor.
- Evde parti yapılmasına ya da kalabalık misafir ağırlanmasına izin verilmiyor.
- Su bedeli fiyata dahildir.
- Elektrik bedeli fiyata dahildir.
- Kısa konaklama ücreti, temizlik dahil olan konaklama süresinden az bir süre olunca eklenmektedir.
- 6.000 ₺ eve girişte ödeyeceğiniz hasar depozito ücreti fiyata dahil değildir.
- İptal ve iade koşulları

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı
Belge Numarası: 48-2828










































