Ev hakkında
Villa Sagalasos 4, Kalkan Yeşilköy'de konumlanan özel havuzu tam korunaklı villamızdır. 2 yatak odası ile 5 kişi kapasitesiyle geniş aileler ve kalabalık arkadaş grupları için oldukça idealdir. Modern dizaynlı ve konforlu iç dizaynlı villamızda tüm yılın vermiş olduğu yorgunluğunuzu ve stresinizi üzerinizden atabilme fırsatı bulabilecek ve tatilinizin hiç bitmemesi isteğini uyandıracaktır. Ayrıca villamız da tatilinizi daha da keyifli hale getirebilecek oyun odası mevcuttur. Bu oda içerisinde langırt, air hockey, arcade atari oyun makinesi, dart ve mini basketbol potası bulunmaktadır. Ayrıca villamızda sinema odası bulunmaktadır.
Kalkan Yeşilköy mevkiinde yer alan villamız, Kalkan ile Patara arasında konumlanmaktadır. Dünyaca ünlü Patara Plajı'na 10-15 dk sürüş mesafesinde bulunmaktadır. Patara Plajı yaklaşık 18 km uzunluğu ile en uzun plajlar listesine girmiş çok özel bir yerdir. Kalkan halk plajına ise 5-10 dk sürüş mesafesinde yer almaktadır. Yakınlarında market, manav ve özel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz yerler bulunmaktadır. Kalkan merkeze araçla istediğiniz zaman rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
Sistemimizde yer alan Villa Sagalasos-2, Villa Sagalasos, Villa Sagalasos 3 ile villamız yan yana konumlanmaktadır. İkisini aynı anda kiralama imkanı bulunmaktadır. Kısa mesafede Villa Ramsey ' i de inceleyebilirsiniz.
Sığ havuz ölçüleri ile birlikte toplam havuz boyutu 8 m'dir.
Sığ havuz ölçüleri: 4 m x 4 m derinlik 30 cm'dir.
Sığ havuz içerisinde jakuzi sistemi bulunmaktadır.
Not 1: Villamızda kamera sistemi bulunmaktadır.
Not 2: En yakın plaj, Kalkan halk plajıdır.
Not 3: Villamıza giden yolun son 200 m'si stabilize yoldur.
Genel not : Doğa içerisinde konuma sahip olan villalarımızın tamamı böcek ve haşereler için düzenli olarak temizlenmekte ve ilaçlanmaktadır. Doğa içerisinde konuma sahip olan evlerimizde, merkezde yer alan villalara nazaran böcek vb. çıkma ihtimali daha yüksektir. Bu not, bu evle ilgili değil doğa içerisinde konuma sahip olan tüm evlerin bilgilerinde yazılmaktadır.
Yaz ayları dışında yörelerde yeni villa inşaatları olabilmektedir. Bu sebepten etrafta gürültü olması muhtemeldir. Bu not, bu eve özgü değildir, kışın faal olan tüm evlerde bulunmaktadır.
Öne Çıkan Özellikler
Havuzu tam korunaklı
Yatak odası içerisinde jakuzi
Balayı için ideal
Havuz içerisinde jakuzi
Ebeveyn banyosu
Doğa manzaralı
Araç gerekli
Stabilize toprak yol
Oda ve banyo bilgileri
Salon
Zemin Kat
- Klima
- TV
- Mutfak
1. Banyolu Yatak Odası
1. Kat
- Çift Kişilik Yatak
- WC-Duş
- Klima
2. Banyolu Yatak Odası
1. Kat
- Çift Kişilik Yatak
- WC-Duş
- Klima
1. Etkinlik Odası
Bodrum Katı
- Langırt
- Air Hockey
2. Etkinlik Odası
Bodrum Katı
- Sinema Koltuğu
Ev olanakları
Akıllı TV
Salıncak
Sineklik
Barbekü / Mangal
Bebek yatağı
Buzdolabı
Mama sandalyesi
Masa Tenisi
Uygunluk
| P | S | Ç | P | C | C | P |
|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
| P | S | Ç | P | C | C | P |
|---|---|---|---|---|---|---|
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
Ek bilgiler
Ev kuralları
- Giriş saati: 16:00 - Çıkış saati: 10:00
- Evde parti yapılmasına ya da kalabalık misafir ağırlanmasına izin verilmiyor.
- Evde sigara içilmesine izin verilmiyor.
- Evde evcil hayvana izin verilmiyor.
- Su bedeli fiyata dahildir.
- Elektrik bedeli fiyata dahildir.
- Kısa konaklama ücreti, temizlik dahil olan konaklama süresinden az bir süre olunca eklenmektedir.
- 5.000 ₺ eve girişte ödeyeceğiniz hasar depozito ücreti fiyata dahil değildir.
- İptal ve iade koşulları

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı
Belge Numarası: 07-3574






























