Misafirlerimizin konaklama süreleri sonra erdikten sonra kendilerinden ev ve tatilleri ile ilgili puanlama ve değerlendirme yapmalarını rica ediyoruz.
23-05-2025 tarihi itibari ile toplam 54,743 adet farklı misafirimizden yorum aldık.
Bu yorum notlarında verilen puanların ortalaması 10 üzerinden 9.32 olarak gerçekleşti.
Yorumları aşağıda bulabilirsiniz.
Sistemimize dışarıdan bir yorum eklemek mümkün olmayıp, tüm yorumlar evlerimizde konaklayan misafirler tarafından yapılmıştır.
Villa Grape Home 1 / Fethiye,               Notu: 5 / 10
" Öncelikle villasepetine ilgi alakasindan dolayı teşekkür ederim. Villa için düşüncelerim çok iyi değil çünkü beklediğimin altında kaldı bu kadar emek verilen bi yerin daha iyi imkanlara elverişli ve müşteri memnuniyeti daha üstün bi yer olmasını beklerdim. Havuzun etrafinda bulunan zeytin ağaçlarından sürekli havuzun kirlenmesinden havuzu kullanamadik. Dışarıda aydınlatma tamamen yetersiz barbeküyu telefon ışığında kullandık. Havuz kenarında masa sandalye olan bölümde dış kısımı izleyen bir kamera var buda ayrı bi suphe özel hayat sonuçta kamera olması doğru mu yani içeride mutfakta ne bi bulasik deterjanı ne bi sunger nede bulasik makinesi tableti yok hepsini kendimiz almak durumunda kaldık bulasik makinesi kullandık daha sonra suyu tamamen evin içine boşalttı onu temizlemekle ugrastik. Banyolar da kirli havlular mevcuttu hiç birinde sabun vs. Dahi yoktu kendimiz alıp kullandık. Yataklarda ki yastık çarşaflar temizlenmemis kıl tüy vardı seçerek artık en temizini kullanmaya çalıştık. 2 tane jakuzi var ancak bi tanesinin etrafı filan temiz değil orumcek agi kaplamış diğeri ise doldurduk sonra da temizlik yapmakla ugrastik içindeki suyu olduğu gibi odanın içine ve aşağıya bıraktı şu kaciriyordu yani odalardaki dolapların üstleri örümcek aglari bariz şekilde belli olacak derece de kötü görünüyordu. Tavsiyemdir gidicek olanlara biz temizlikle de ugrastik karanlıkta barbekü yapmakla da havuzu girelim diye temizlemekle ugrastik başaramadık tabi verdiğimiz paraya bakınca değmedi bi tatil anısı oldu gelecek olanlar da artık bunları değerlendirsin. "

Mustafa Süzen, 19.05.2025