Villa Kayı Bungalov 4 (4735)
Günlere göre fiyat listesi
En kısa kiralama süreleri
Bayram tatillerinde genellikle en kısa konaklama süresi 7 gecedir.
Villa Kayı Bungalov 4 - Fethiye / Kayaköy
Villa Kayı Bungalov 4, Villa Kayı Bungalov 1, Villa Kayı Bungalov 2, Villa Kayı Bungalov 3 ve Villa Kayı Bungalov 5, Fethiye Kayaköy'de, yaklaşık 20 dönüme yakın arazi üzerine kurulu bir tesiste yer alan ahşap üçgen mimariye sahip birbirinin aynı dizaynına sahip yanyana konumlanan şirin mi şirin tatil evlerimizdir. Evlerimizin her birinin kendine ait özel yüzme havuzu bulunmaktadır ve bu havuzlar dışarıya karşı tam korunaklıdır. Her evin havuzunun etrafında çim alanı mevcuttur.Tesiste yer alan diğer seçenekleri Villa Kayı Hayme, Villa Kayı Gökçe, Villa Kayı Aykız, Villa Kayı Malhun,Villa Kayı İpek ve Villa Kayı Meriç i inceleyebilirsiniz.
Bungalovlarımızda asma katta çift kişilik yatak yer almaktadır. 2 kişi kapasiteli olan evlerimizin salon kısmında yer alan koltukta 1 çocuk konaklayabilir. Özellikle balayı çiftlerimiz için çok güzel bir seçenek olan evimizde klima bulunmaktadır.
Not: Villamız içerisinde mutfak yer almaktadır fakat güvenlik sebebiyle ocak alanı evin dışında yer almaktadır. Tesisin çamaşırhanesi bulunmaktadır. Bu çamaşırhaneyi misafirlerimiz 1 yıkama 100 TL olacak şekilde kullanabilmektedir.
Villaların bulunduğu tesis içerisinde çocuk oyun alanı, geniş menü imkanı sunan çok güzel bir restoran ve tavuk ve çeşitli evcil hayvanların bulunduğu alanlar mevcuttur. Bu villalarımız çocuklu aileler için muhteşem bir seçenektir.
Not : En kısa kiralama sürelerinin altındaki rezervasyonlarda 650,-TL temizlik ücreti talep edilmektedir.
Not 2: Villalarda mangal bulunmaktadır ancak etrafta ağaçlardan dolayı dikkatli kullanılması rica olunur.
Not 3: Villalarımızın bulunduğu tesiste internet bağlantısı bulunmamaktadır.
Not 4: Tesis içerisinde tavuk, kedi ve köpek gibi hayvanlar bulunmaktadır. Sizin konaklamanıza engel bir durum değildir.
Not 5: En yakın denize girme imkanı Gemiler Plajı'dır.
Genel not : Doğa içerisinde konuma sahip olan villalarımızın tamamı böcek ve haşereler için düzenli olarak temizlenmekte ve ilaçlanmaktadır. Doğa içerisinde konuma sahip olan evlerimizde, merkezde yer alan villalara nazaran böcek vb. çıkma ihtimali daha yüksektir. Bu not, bu evle ilgili değil doğa içerisinde konuma sahip olan tüm evlerin bilgilerinde yazılmaktadır.
Yaz ayları dışında yörelerde yeni villa inşaatları olabilmektedir. Bu sebepten etrafta gürültü olması muhtemeldir. Bu not, bu eve özgü değildir, kışın faal olan tüm evlerde bulunmaktadır.
Yemeyeşil alanları ve restoranı ile özel evlere sahip olan bu tesis, portföyümüze dahil olduğu ilk senesinde, 2012 yılından beri düzenlediğimiz Villa Sepeti Ödüllerinden, 2019 yılı en çok talep alan tesis ödülünü kazanmıştır.

Oda ve banyo bilgileri
Evin tanıtım videosu

Evin fotoğrafları
Gördüğünüz fotoğraflar bu evimizin birebir kendisine ait fotoğraflarıdır.Evin haritada konumu
Öne çıkan özellikler
Fiyata dahil olan hizmetler
Fiyata dahil olmayan hizmetler
Evin genel bilgileri
Evin beyaz eşya ve donanım bilgileri
Havuz bilgileri
Eve giriş - çıkış saatleri
Müşteri yorumları - 9.64 (14 yorum)
çok güzeldi herşey resimlerdeki gibiydi teşekkür ederim hem villasepetine hemde villa sitesindeki bizimle ilgilenen görevliye.
Her şey çok güzeldi çalışanların ilgisi tertip düzen bizim için çok güzel deneyim oldu bitmesin istedik
Çok güzel bir 5 gün geçirdik eşimle. Her şey mükemmeldi. Ev tertemizdi ben böceklerden çok korkarım ve evde hiç görmedim bu yöndende çok iyiydi. Güzel bir tatil geçirmemizi sağlayan villa sepetine ve ev sahibimize çok teşekkür ederiz.
tatilimiz güzeldi. gittiğimiz tarih nedeniyle ocağın dışarıda olması dezavantaj oldu bizim için. genel olarak tatilimizden memnunuz.
Herşey çok güzeldi teşekkür ederiz. Çok keyif aldık.
Merhabalar, Kayı Bungalov 4 de geçirdiğimiz tatilden çok memnun kaldık. Gittiğimizde fotoğrafların aynısı ile karşılaşmak bizi çok mutlu etti. İçinde mangalı bile var, onun da keyfini sürdük. Civarda arabayla 7-8 dakika uzaklıkta market ve restoranlar var. Hem konum olarak hem misafirperverlik olarak memnun kaldık.Bizim çok hoşumuza gitti. Teşekkürler...
Harika bir tatildi villa sepeti kusursuz calisiyor ve ev sahibi gonca hanima bize evimizdeymis gibi hissettirdi her sey icin teşekkürler
Çok güzel biryer çalışan arkadaşlar çok iyi sağolsunlar çok iyi ilgilendiler herşey için çok teşekkür ederiz
Çok memnun kaldık büyük şehirlerin kalabalığından sesinden uzak sessiz huzurlu bi tatil yaptık Konca hanıma teşekkürlerr
Güzeldi
Evi genel olarak temizdi evi sahibi konca hanım da cok güleryüzlü ve iyi karşıladı bizi sakin güzel bi tatil istiyorsanız güzel bi seçim olur
İyiydi ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz
Çok sıcak kanlı Gonca hanım ilgisi alakası için çok teşekkür ederiz
Evimiz cok guzeldı, ev sahibemize zaten bayıldık aşırı güleryüzlü misafirperverdi