Villa Onka 1 (7558)
Günlere göre fiyat listesi
Sezonlara göre gecelik konaklama ücretleri 857,- TL ile 2.950,- TL arasında değişmektedir.
Takvim üzerinde her gecenin detaylı fiyat listesini görmek için tıklayınız.
En kısa kiralama süreleri
Nisan : 5 gece
Mayıs : 5 gece
Haziran : 7 gece
Temmuz : 7 gece
Ağustos : 7 gece
Eylül : 7 gece
Ekim : 5 gece
Diğer aylar : 5 gece
* Yukarıdaki konaklama sürelerinden daha kısa süreli taleplerde, ev sahibinin onayı ile 100 TL - 150 TL arası ekstra kısa kiralama ücreti ve 500 TL - 5.000 TL arası ekstra temizlik ücreti ile rezervasyon kabul edilebilmektedir.
Bayram tatillerinde genellikle en kısa konaklama süresi 7 gecedir.
Bayram tatillerinde genellikle en kısa konaklama süresi 7 gecedir.
Villa Onka 1 - Kalkan / İslamlar
Villa Onka 1, Kalkan İslamlar köyünde yer alan, özel havuzu tam korunaklı balayı villamızdır. Doğa içerisinde konumlanan ve canlı renkler ile dizayn edilmiş olan villamız, misafirlerimize konforlu bir tatil sunabilmek için özenle tasarlanmıştır. Size özel keyifli ve gözlerden uzak balayı tatili geçirmek isteyen misafirlerimiz için oldukça uygundur.Villamız tek yatak odalıdır. Yatak odasında çift kişilik yatak, klima, banyo ve jakuzi bulunmaktadır. Salon içerisinde mutfak, klima, televizyon ve oturma grubu yer almaktadır.
Not : Kısa konaklamaların altındaki tüm rezervasyonlarda 700,- TL ekstra temizlik ücreti tahsil edilmektedir.
Önemli Not: Villamız prefabrik bir yapıdır.
Villamıza yakın konumda bulunan Villa Aden Deluxe , Villa Onka 2, Villa Zeybek, Villa Esas, Villa Optimist , Villa Gökdağ, Villa Gökdağ Duo, Villa Çisil 'i buradan inceleyebilirsiniz. Yine araç ile bir dakikalık mesafede bulunan Villa Laçin, Villa Lale, Villa Şirin, Villa Oran ve Villa Özgür , Villa Lona Linens ' i de buradan inceleyebilirsiniz. Takvimlerde uygunluk olduğu takdirde aynı anda kiralama imkanı bulunmaktadır.
Genel not : Doğa içerisinde konuma sahip olan villalarımızın tamamı böcek ve haşereler için düzenli olarak temizlenmekte ve ilaçlanmaktadır. Doğa içerisinde konuma sahip olan evlerimizde, merkezde yer alan villalara nazaran böcek vb. çıkma ihtimali daha yüksektir. Bu not, bu evle ilgili değil doğa içerisinde konuma sahip olan tüm evlerin bilgilerinde yazılmaktadır.
Yaz ayları dışında yörelerde yeni villa inşaatları olabilmektedir. Bu sebepten etrafta gürültü olması muhtemeldir. Bu not, bu eve özgü değildir, kışın faal olan tüm evlerde bulunmaktadır.
Oda ve banyo bilgileri
Salon : Klima, TV
1. yatak odası : 1 çift kişilik yatak, Klima, WC + Duş + Jakuzi
Evin tanıtım videosu

Evin fotoğrafları
Gördüğünüz fotoğraflar bu evimizin birebir kendisine ait fotoğraflarıdır.Evin haritada konumu
Öne çıkan özellikler
Havuzu tam korunaklı
Yatak odasında jakuzi
Balayı için ideal
Yemyeşil bahçe
Doğa içerisinde konum
Otopark imkanı
Fiyata dahil olan hizmetler
Haftalık temiz havlu ve çarşaf
Son temizlik ücreti
Elektrik kullanımı fiyata dahil ( kW/haftalık)
Su parası fiyata dahil
Fiyata dahil olmayan hizmetler
Depozito 1500,- TL*
* Eve girişte ev sahibi tarafından alınan ve bir hasar olmadığı sürece tatilinizin bitiminde size aynen iade edilen bedeldir.
Evin genel bilgileri
Evin tipi : Özel havuzlu
Kişi kapasitesi : 2 kişi (maksimum)
Evin büyüklüğü : 64 m2
Toplam yatak odası sayısı : 1 adet
Toplam banyo sayısı : 1 adet
Merkeze olan mesafe : Kalkan - 5.4 km.
En yakın havaalanı : Dalaman - 118 km.
En yakın dolmuş : 2.5 km.
En yakın restoran : 530 m.
En yakın market : 170 m.
En yakın süpermarket : 590 m.
En yakın plaj : Çakıllı - 5.9 km.
Evin beyaz eşya ve donanım bilgileri
Buzluklu buzdolabı
Çamaşır makinesi
Bulaşık makinesi
Barbekü / Mangal
Tost makinesi
Mikrodalga fırın
Ütü
Saç kurutma makinesi
İnternet (ücretsiz)
Uydu TV
Bebek yatağı
Mama sandalyesi
Havuz bilgileri
Havuzun derinliği : 1.5 m.
Havuzun boyutları : 7 m. x 3 m.
Eve giriş - çıkış saatleri
Eve giriş saati : 16:00
Evden çıkış saati : 10:00
Müşteri yorumları - 10.00 (3 yorum)
Herşey çok güzeldi sakin sessiz bir önteö herkeze tavsiye ederim ????
Villa tam resimlerde göründüğü gibi, hiç bir sıkıntı yaşamadık. Konum olarak ta çok iyi yerde. Tatilimiz çok güzel geçti villa onkayı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Sadece havuz kenarındaki otlar biçilmiş olsa daha güzel olurdu. Bize yardımcı olan Mehmet Can’a ayrıca teşekkürler..
Tatilimiz güzel geçti. Kaldığımız villa onka temiz ve konum olarak yeri güzeldi. Herkese tavsiye ederim.