Villa Sarcan 2 (6851)
Günlere göre fiyat listesi
En kısa kiralama süreleri
Bayram tatillerinde genellikle en kısa konaklama süresi 7 gecedir.
Villa Sarcan 2 - Kalkan / Çayköy
Villa Sarcan 2, Kalkan Çayköy mevkiinde konumlanan, havuzu tam korunaklı villamızdır. Muhafazakar aileler ve balayı misafirleri için oldukça ideal bir yapıya sahiptir. Ayrıca villamız, içerisinde bulundurduğu eğlence ve aktivite imkanlarıyla sizlere rahat ve keyifli bir tatil imkanı sunmaktadır.Çayköy mevkiinde yer alan villamız Kalkan merkeze yaklaşık 15 – 20 dakika mesafededir. Doğa içerisinde konumu sayesinde şehir hayatından uzak sessiz, sakin bir tatil geçirmek isteyen misafirlerimiz için oldukça uygun bir seçenektir. Saklıkent Milli Parkına, yaygın adıyla da Saklıkent Kanyon'una araçla maksimum yarım saatlik mesafede yer almaktadır.
Villamızda sauna, masa tenisi, langırt, çocuk oyun alanı, satranç ve tavla mevcuttur.
Villamızda iki yatak odası ve iki banyo mevcuttur. Birinci yatak odasında çift kişilik yatak, banyo, klima ve jakuzi; İkinci yatak odasında ise iki adet tek kişilik yatak, banyo ve klima yer almaktadır. Salon içerisinde mutfak, oturma grubu, klima ve televizyon bulunmaktadır.
Sığ havuz ölçüleri: 3.5 m. x 2 m, derinlik 40 cm'dir.
Not: En kısa konaklama süresinin altındaki kiralamalarda ekstra 450,-TL temizlik ücreti tahsil edilmektedir.
Not 2 : Villamıza en yakın plaj Kalkan halk plajıdır.
Villamız ile yan yana konumlanan ve aynı ev sahibine ait olan Villa Sarcan'ı inceleyebilirsiniz. Takvimleri müsait olduğu taktirde aynı anda kiralama imkanı bulunmaktadır. Ayrıca villamıza yakın konumda Villa Medcezir, Villa First Class, Villa Maybach, Villa Mercedes , Villa Gülfem, Villa Harman Yeli, Villa Zeytin Çayköy ve Villa Dark, Villa Esmerim, Villa Esmerim Loft, Villa Hulk, Villa Kumral, Villa Bolero ve araç ile 1 dk mesafede bulunan Villa Yörük, Villa Matrix, Villa Balım, Villa Pekka ve Villa Turgay'ı buradan inceleyebilirsiniz.
Genel not : Doğa içerisinde konuma sahip olan villalarımızın tamamı böcek ve haşereler için düzenli olarak temizlenmekte ve ilaçlanmaktadır. Doğa içerisinde konuma sahip olan evlerimizde, merkezde yer alan villalara nazaran böcek vb. çıkma ihtimali daha yüksektir. Bu not, bu evle ilgili değil doğa içerisinde konuma sahip olan tüm evlerin bilgilerinde yazılmaktadır.
Yaz ayları dışında yörelerde yeni villa inşaatları olabilmektedir. Bu sebepten etrafta gürültü olması muhtemeldir. Bu not, bu eve özgü değildir, kışın faal olan tüm evlerde bulunmaktadır.
Oda ve banyo bilgileri
Evin tanıtım videosu

Evin fotoğrafları
Gördüğünüz fotoğraflar bu evimizin birebir kendisine ait fotoğraflarıdır.Evin haritada konumu
Öne çıkan özellikler
Fiyata dahil olan hizmetler
Fiyata dahil olmayan hizmetler
Evin genel bilgileri
Evin beyaz eşya ve donanım bilgileri
Havuz bilgileri
Eve giriş - çıkış saatleri
Müşteri yorumları - 9.91 (22 yorum)
Çok güzel bir deneyimdi. Villadan ve villa sahiplerinden çok memnun kaldık. Evde vakit geçirdiğimiz en uzun tatildi diyebilirim.
Çok keyifli bir tatil oldu, ev göründüğünden daha güzel. Ev sahipleri çok tatlı çok anlayışlı insanlar ????
Gerçekten eksi yönde söylenebilecek hiç bir şey yok. Zaten ben sahipleri hakkında yapılan yorumları okuyarak tercih etmiştim. Her yoruma hak verdim. Cemil amca ve eşi mükemmel insanlar. Temizliği ve bakımı harikaydı. Bu sene iki ayrı villaya gittim ama burası gerçekten çok farklı ve güzeldi. Eylül ayında gitmemize rağmen havada sıcaktı. Seneye villaya gidecek olursam başka yer araştırmama hiç gerek yok. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.
Villasepetinden hariç başka hicbiryerden villa kiralamam çok memnun kaldık işinizi cokiyi yapiyorsunuz???? ev sahibi cemil bey ve ailesinden çok memnun kaldık.villa çok ama coookkkkk temiz ve gelen misafirine iyi hazırlanmış kar.villasepeti ve cemil bey iyiki varlar????????????
Herşey muhteşem villa sahibi Cemil bey ve eşi çok ilgi gösterdiler çok memnun kaldık teşekkür ederiz herşey için
Villa tam anlamıyla aileler için düşünülmüş her imkan var cemi amcanın emeğine sağlık bizi çok iyi ağırladı sofrasına konuk etti sohbeti güzel gönlü güzel Bi insan gidenlerin pişman olmayacağı Bi yer seneye bir daha düşünüyoruz
Villa Sercan ve villa Sercan 2 İki villa tutmuştuk ailemiz kalabalık olduğu için gayet güzeldi villa sahibi çok güzel çömert insanlar teşekkürler
Bu kadar yorum içinde olumsuz yorum yapacak bir biz olacaz belki ama şu ortamda şartları zorlayıp yıllık izinde keyifli vakit geçirelim dediğimiz için bu yorumu yapmalıyım.Cemil amca ve eşine çok teşekkür ederiz. Çok cana yakın içten misafirperverlerdi, ikramları içinde ayrıca çok teşekkür ederiz bu konuda diyecek hiçbir şey yok eve gelecek olursak her şey düşünülmüş evet hiçbir şeye ihtiyacınız olmuyor fakat temizlik konusunda bizim için sınıfta kaldı üstünkörü yapılmış bir temizlikte elimi hangi mutfak malzemesine attıysam yıkamak zorunda kaldım buzdolabına bir şeyler dökülmüş hem kokuyor hemde iç dış kirliydi ve dolabı sildim kullanabilmek için mama sandalyesi her yeri kırıntı kir içindeydi prizlerde ve kapı kollarında hep lekeler vardı dokununca yapış yapış bir eliniz oluyordu camlı kapıların camı aşırı kirli perdelerde yer yer kırmızı lekeler vardı ve buzdolabınında soğutmasında sıkıntı vardı vs.vs. daha önceki villa deneyimimizde temizlik adına sıkıntı yaşamadığımız için burdaki her ayrıntı göze batıyordu tatili bulaşık yıkayarak elimde bezle her yeri silerek geçirdim maalesef cemil amca ve eşi için bu 8 puan villa için değil.
Tatilimiz çok keyifli ve güzel geçti.Cemil Bey ve eşi Hatice Hanım'a misafirperverlikleri,güler yüzleri,samimi sohbetleri için çok teşekkür ederiz.Çok memnun kaldık.Villayı çok beğendik ayrıca çok temiz bulduk.Gidecek olanlara tereddütsüz öneririz.Bizim Seneye tatil planımız şimdiden belli oldu bile.
Öncelikle villa sahibi Cemil bey ve ailesine ilgi alaka ve samimiyetleri için teşekkür ediyorum.Huzurlu ,temiz, ve güzel bir tatil için tüm imkanların olduğu guzel bir tatil ortami içinde ayrıca teşekkür ediyorum .
Yani Söylenecek o kadar çok söz varki kelimeler yetmez eğer mütevazi ve mahremiyete önem veren bir aileyseniz bu villa tamda bu kriterler işin yapılmış ve herşey düşünülmüş biz hayatımızın en güzel tatilini geçirdik ve bir sonraki seneyi iple çekmeye başladık ama ben ekstra parantezi ev sahibi olan Cemil Amcam ve kıymetli eşine açmak istiyorum hayatımda çok insan tanıdım ama böyle mükemmel 2 insan tanımadım sanki ailemizden birinin yanına tatile gittik ayrılır iken gözlerimiz doldu sizi gerçekten çok sevdik biz sizden razıydık Allah’ta sizden razı olsun İNŞALLAH…
Öncelikle Cemil Beye çok teşekkür ediyorum. Tatil süresince misafirperverliğinden tutun izzeti, ikramı, ilgisi ve alakası mükemmeldi. Villaya gelince her şey en detayına kadar düşünülmüş. Kusursuz bir tatil ve ilk villa deneyimimizdi. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Villa Sarcan'ı tercih ettim. Bundan sonraki tatillerimizde değişmez adresimiz olacak inşallah. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Mükemmel bir tatil yaptık herşeyle bizlere yardımcı olan cemil bey ve ailesine çok teşekkür ederiz resimlerde görünenlerden çok daha güzeldi tesekkurler
Çok keyifli ve eğlenceli bir tatil oldu . Ev sahibine ilgi alakaları ve misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Seneye tekrar görüşmek üzere ☺️
Merhabalar, öncelikle Villa Sepeti ekibine sonrasında Cemil Abi ve eşine çok teşekkür ederiz. Ev resimlerde gözüktüğü gibi çok güzel ve çok kullanışlı, her şeyiyle memnun kaldık.
İlgi ve alakanız için çok teşekkür ediyorum iyi çalışmalar diliyorum
Herşey beklediğimizden çok daha güzeldi. Villa da herşey düşünülmüş hiçbir eksik yoktu ve temizdi. Villa sahibi Cemil bey ve eşine güler yüzleri , ikramları ve ilgi alakalarından dolayı ayrıca teşekkür ederiz.
Öncelikle beş güzel gün geçirmemize vesile olan Cemil Bey ve ailesine teşekkürü borç bilirim. Villada her ayrıntı düşünülmüş. Temizliği, havuzu, konforu ve geri kalan her şeyiyle keyifli bir tatil oldu bizim için. Villa resimlerde göründüğünden daha güzel, gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
Özellikle Cemil Bey ve ailesine teşekkür ediyorum. Çok keyifli bir tatildi, evde hiçbir eksik yok gönül rahatlığı ile gidilebilir.
Merhabalar Öncelikle villa sepetine ve villa sahibi Cemil beye teşekkür ederim herşey çok güzeldi ev çok kullanışlı tüm herşey kaliteli kullanılmış 10 gün konakladım ailemle içerde hiç böçek haşere vs görmedik sürgü kapıları kapı klidi koyulmasını tavsiye ederim kolları çevirince kapılar açılıyor küçük çocukları olanlar İÇİN havuz açısından bu durum çok tehlikeli Alışverişinizi bilinen büyük marketler de yapmanızı tavsiye ederim zira çarşıda bulunan odak markette bir kez alışveriş yapmama rağmen bi hayli fiyat farkını farkettim herşey için teşekkürler villa sahibi Cemil beyin bizler için gösterdiği özel ilgiden dolayı ayrıca teşekkür ederim kendisine
gayet güzel ve hoş bir tatil oldu vesile olan herkese teşekkür ederim herkese de şiddetle öneririm
10 numara 5 yıldız : ) Biz herşeyiyle çok memnun ayrıldık.