Villa Safira Bungalov 1 (9621)
Günlere göre fiyat listesi
Sezonlara göre gecelik konaklama ücretleri 1.765,- TL ile 4.471,- TL arasında değişmektedir.
Takvim üzerinde her gecenin detaylı fiyat listesini görmek için tıklayınız.
En kısa kiralama süreleri
Nisan : 5 gece
Mayıs : 5 gece
Haziran : 5 gece
Temmuz : 5 gece
Ağustos : 5 gece
Eylül : 5 gece
Ekim : 5 gece
Diğer aylar : 5 gece
* Yukarıdaki konaklama sürelerinden daha kısa süreli taleplerde, ev sahibinin onayı ile 100 TL - 150 TL arası ekstra kısa kiralama ücreti ve 500 TL - 5.000 TL arası ekstra temizlik ücreti ile rezervasyon kabul edilebilmektedir.
Bayram tatillerinde genellikle en kısa konaklama süresi 7 gecedir.
Bayram tatillerinde genellikle en kısa konaklama süresi 7 gecedir.
Villa Safira Bungalov 1 - Dalyan-Muğla / Okçular
Villa Safira Bungalov 1, Dalyan-Okçular bölgesinde bulunan özel havuzlu villamızdır.Dalyan, mavi ve yeşilin iç içe geçtiği özel bir doğaya sahiptir. Bu bölgeyi en eşsiz kılan Dünyaca ünlü iztuzu plajı, 5 km üzerinde uzunluğa sahip olup ayrıca caretta caretta kaplumbağalarının üreme ve yaşama alanıdır. İztuzu plajı ile Dalyan arasındaki uzaklık 13 kilometre olup, merkezden kalkan tekne, dolmuş veya araç ile ulaşım sağlanmaktadır.
Dalyan’nın, yemyeşil ormanları, tertemiz ve masmavi denizi, el değmemiş doğası ile keyifli vakit geçirebilirsiniz.
Doğa içerisinde dağ manzaralı sessiz ve sakin bir konumda bulunan, maksimum 6 kişinin konaklayabileceği villamızın , giriş katında ortak banyo, TV , klima bulunmaktadır. Toplam üç adet yatak odası olan villamızın giriş katındaki birinci yatak odasında bir adet çift kişilik yatak, ikinci yatak odasında ise ikişer adet tek kişilik yatak bulunmaktadır. Villamızın üçüncü yatak odası üst katda yer alıp bir adet çift kişilik yatak ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır.
Villamız çocuklu veya bebekli aileler içinde çok geniş ve yemyeşil bir bahçeye sahiptir. Yatak odalarında bulunan geniş ve yüksek pencereler misafirlerimize sanki ormanın içindeymişsiniz hissi vermektedir.
Ayrıca sistemimizde yer alan Villa Safira Bungalov 2 , Villa Safira Bungalov 3, Villa Safira 1, Villa Safira 2, Villa Safira 3 ve Villa Farmville bu villamız ile yakın konumda yer almaktadır.
Toplam üç adet yatak odası ve iki banyosu, geniş yemyeşil bahçe alanı ile Villa Safira Bungalov 1, özellikle kalabalık aile gruplara ve bebek/çocuklu aileler için oldukça uygundur.
Not : Kısa konaklamaların altındaki tüm rezervasyonlarda 1000,- TL ekstra temizlik ücreti tahsil edilmektedir.
Not 2: Villamızda havlu bulunmamaktadır.
Genel not : Doğa içerisinde konuma sahip olan villalarımızın tamamı böcek ve haşereler için düzenli olarak temizlenmekte ve ilaçlanmaktadır. Doğa içerisinde konuma sahip olan evlerimizde, merkezde yer alan villalara nazaran böcek vb. çıkma ihtimali daha yüksektir. Bu not, bu evle ilgili değil doğa içerisinde konuma sahip olan tüm evlerin bilgilerinde yazılmaktadır.
Yaz ayları dışında yörelerde yeni villa inşaatları olabilmektedir. Bu sebepten etrafta gürültü olması muhtemeldir. Bu not, bu eve özgü değildir, kışın faal olan tüm evlerde bulunmaktadır.
Oda ve banyo bilgileri
Salon : WC + Duş, Klima, TV
1. yatak odası : 1 çift kişilik yatak, WC + Duş, Klima
2. yatak odası : 1 çift kişilik yatak, Klima
3. yatak odası : 2 tek kişilik yatak, Klima
Evin tanıtım videosu

Evin fotoğrafları
Gördüğünüz fotoğraflar bu evimizin birebir kendisine ait fotoğraflarıdır.Evin haritada konumu
Öne çıkan özellikler
Özel havuzlu villa
2023 yılı yapımı
Doğa içerisinde sessiz ve sakin konum
Doğa manzaralı
Kalabalık gruplar için uygun
Özel otopark alanı
Fiyata dahil olan hizmetler
Haftalık temiz havlu ve çarşaf
Son temizlik ücreti
Elektrik kullanımı fiyata dahil ( kW/haftalık)
Su parası fiyata dahil
Fiyata dahil olmayan hizmetler
Depozito 1000,- TL*
* Eve girişte ev sahibi tarafından alınan ve bir hasar olmadığı sürece tatilinizin bitiminde size aynen iade edilen bedeldir.
Evin genel bilgileri
Evin tipi : Özel havuzlu
Kişi kapasitesi : 6 kişi (maksimum)
Evin büyüklüğü : 105 m2
Toplam yatak odası sayısı : 3 adet
Toplam banyo sayısı : 2 adet
Merkeze olan mesafe : Dalyan - 4 km.
En yakın havaalanı : Dalaman - 28 km.
En yakın dolmuş : 700 m.
En yakın restoran : 1 km.
En yakın market : 700 m.
En yakın süpermarket : 4 km.
En yakın plaj : Kumsal - 16 km.
Evin beyaz eşya ve donanım bilgileri
Buzluklu buzdolabı
Çamaşır makinesi
Bulaşık makinesi
Barbekü / Mangal
Saç kurutma makinesi
İnternet (ücretsiz)
Uydu TV
Fırın
Havuz bilgileri
Havuzun derinliği : 1.5 m.
Havuzun boyutları : 8 m. x 4 m.
Eve giriş - çıkış saatleri
Eve giriş saati : 16:00
Evden çıkış saati : 11:00
Müşteri yorumları - 1.00 (1 yorum)
Villaya girişte yol tarifi doğru yapılmadığı için arabamızda hasar oluştu. Giriş kat Odalardan birinin camı kapanmıyordu güvenlikli değildi tedirgin olduk. Bahçe dibinde dere vardı fakat orası için hiç önlem alınmamıştı. Çocuklar için aşırı riskli bir yer düşme ihtimali var. Bahçedeki çiçekler dik durması için demir çubuklarla desteklenmiş. Bunlar risk teşkil ediyordu. Temizlik açısından da iyi değildi her yerde lekeler vardı. Sözde 6 kişilik yer ama 1 tene kanepe 1 tane Berjer koyulmuş sadece. doğru düzgün oturacak yer yok ve tek oturma yerinde de hep lekeler vardı. Tatilimiz ilk başladığı günden itibaren bu tür olumsuzluklardan dolayı rezil oldu